Meld je gratis aan voor het Nationale-Nederlanden Pacing Team powered by Runner’s World

9-2-2018

In samenwerking met de NN CPC Loop Den Haag zal het Nationale-Nederlanden Pacing Team powered by Runner's World team ook bij de komende editie weer aanwezig zijn om lopers naar hun gewenste droomtijd te hazen op de halve marathonafstand. 

Meld je hier aan

 

Lees meer

Topdeelnemersveld met Keniaanse favorieten bij NN CPC Loop Den Haag

8-2-2018

De 44e NN CPC Loop Den Haag pakt dit jaar uit met vier sterke kanshebbers voor de overwinning op de snelle NN Halve Marathon. Traditioneel is het evenement elk jaar terug te vinden in de top-10 van snelste wereldtijden. Met deze vier Kenianen, die allemaal al vaker een internationaal aansprekende tijd van binnen het uur hebben gelopen, staat er wederom een topdeelnemersveld aan de start in Den Haag.

Lees meer

Khalid Choukoud loopt thuiswedstrijd bij 44e NN CPC Loop Den Haag

23-1-2018

De 31-jarige Khalid Choukoud start op zondag 11 maart op de halve marathon bij de NN CPC Loop Den Haag. Choukoud ziet CPC als uitstekende laatste test in zijn voorbereiding op de NN Marathon Rotterdam.

De NN CPC Loop Den Haag staat internationaal bekend om de snelle tijden. Naast het aansprekende parcours zorgt ook het thuispubliek voor extra motivatie bij de Hagenees. Vorig jaar kwam Choukoud als snelste Nederlander over de finish en in 2014 werd hij zelfs Nederlands Kampioen op de halve marathon in Den Haag. Choukoud werkt via de NN CPC Loop Den Haag toe naar zijn topvorm om op 8 april in Rotterdam een nieuw persoonlijk record te lopen.

 

Lees meer

Parcourskaarten 2018

18-1-2018

De definitieve parcourskaarten voor 2018 staan nu online!

Ga naar parcoursen

Lees meer

Burgemeester Pauline Krikke geeft het startschot van de NN Halve Marathon

15-1-2018

Op zondag 11 maart geeft Pauline Krikke, burgemeester van Den Haag, het startschot van de NN Halve Marathon.  

Pauline Krikke is burgemeester van Den Haag sinds 17 maart 2017. Zij werd op 9 mei 1961 geboren in Sneek. Ze studeerde in Amsterdam en werd in die tijd ook lid van de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD). In 1986 startte ze op 25-jarige leeftijd een evenementenbureau.

Namens de VVD nam ze in 1994 zitting in de gemeenteraad van Amsterdam. In 1996 werd ze wethouder voor Economische Zaken, Lucht- en Zeehaven. Na de gemeenteraadsverkiezingen van 1998 werd ze herkozen als wethouder en wisselden haar portefeuilles naar Economische Zaken en Werkgelegenheid, Bouwen, Wonen en Economie. In die periode leidde zij vele internationale handelsdelegaties met Amsterdamse bedrijven en instellingen.

Lees meer

City Pier Night Walk geopend!

4-1-2018

De inschrijving voor de eerste editie van deze bijzondere wandeltocht is geopend!

Loop mee op vrijdagavond 9 maart tijdens een sfeervolle avondwandeling van circa 10 km door de verlichte straten van Den Haag die eindigt middenin de spectaculaire Ringen aan Zee.

Meer informatie en inschrijven

Lees meer

Het speciale CPC-shirt

21-12-2017

Ons speciale CPC-shirt, met daarop alle wijken van Den Haag, is gespot in Scheveningen  Ben je het shirt vergeten te bestellen bij je inschrijving? Log dan in op jouw account het voeg het item alsnog toe.

Lees meer

De inschrijving is geopend!

30-10-2017

De 44e editie van de NN CPC Loop Den Haag is geopend! Ben jij erbij? Schrijf je nu in!

Lees meer