Sfeervolle 4e editie City Pier Night Walk

23-9-2022

Het weekend van de NN CPC Loop Den Haag is traditiegetrouw afgetrapt met de City Pier Night Walk. Ondanks de regen trok de vierde editie van het wandelevenement vele enthousiaste deelnemers. Tijdens de sfeervolle avondwandeling legden de deelnemers een route van 7 of 12 km af door de Haagse binnenstad richting de Pier van Scheveningen. Onderweg liepen de wandelaars langs diverse Haagse bezienswaardigheden met onderweg verschillende muzikale acts.

Lees meer
Sfeervolle 4e editie City Pier Night Walk

Mina Guli rent tijdens de NN CPC Loop 100ste marathon in een jaar om aandacht te vragen voor mondiale watercrisis

21-9-2022

De NN CPC Loop die komende zondag in Den Haag plaatsvindt, kent dit jaar een bijzondere deelnemer. Ultramarathonloper, ceo van de Thirst Foundation en campagnevoerder Mina Guli loopt tijdens het sportevenement haar 100ste marathon van dit jaar. Daarmee is Guli na zondag over de helft van de uitdaging die ze afgelopen Wereldwaterdag, 22 maart, in haar thuisland Australië begon. In aanloop naar de VN 2023 Water Conferentie die in maart volgend jaar in New York wordt gehouden, loopt ze 200 marathons over de hele wereld om aandacht te vragen voor de mondiale watercrisis.

Lees meer
Mina Guli

Spektakel verwacht tijdens NN CPC Loop Den Haag met wereldtoppers aan de start

16-9-2022

Zondag 25 september staat de NN CPC Loop Den Haag op het programma. Deze voorjaarsklassieker wordt dit jaar gehouden in september. Ook deze editie staan er tienduizenden deelnemers aan de start van dit grote familiefeest. Waaronder een ijzersterk veld aan topatleten bij de halve marathon.

Er wordt een flinke concurrentiestrijd verwacht voor de felbegeerde winst van de NN CPC Loop Den Haag. Bij goede omstandigheden en met topatleten als Rodgers Kwemoi en Abraham Cheroben mogen we dit jaar op tijden rekenen in de buurt van het 14 jaar oude parcoursrecord dat staat op naam van Samuel Wanjiru (KEN). In 2007 liep hij een tijd van 58:33. Dat was destijds een wereldrecord.

Lees meer
Spektakel verwacht tijdens NN CPC Loop Den Haag met wereldtoppers aan de start

ON & NN CPC Loop Den Haag slaan opnieuw de handen in elkaar

7-9-2022
On’s hardlooprevolutie gaat opnieuw beyond high-performance gear!

On is de officiële titelsponsor van de 5 km Loop Den Haag, onderdeel van de NN CPC Loop Den Haag. Na een succesvolle samenwerking vorige editie, wil On opnieuw iedereen van jong tot oud inspireren en stimuleren om te bewegen.

Lees meer
On2022

Ook deelnemers van de Special Olympics van start

3-9-2022

Bij de NN CPC Loop Den Haag zullen er ook deelnemers van de Special Olympics van start gaan. Dit jaar zijn de Special Olympics het goede doel. 

Lees meer
Special Olympics deelnemers

Download de officiële eventapp

1-9-2022

Voor de 46e editie van de NN CPC Loop Den Haag is de eventapp vernieuwd. Via deze app kun je gemakkelijk de laatste eventinformatie vinden en ontvang je updates over het event. Ook is het voor toeschouwers mogelijk om hun favoriete deelnemers te volgen. Door middel van pushnotificaties worden de tussentijden van de gevolgde hardloper gedeeld. Zo kan de prestatie op afstand gevolgd worden.

Lees meer
eventapp 2022

#BEINSPIRED door onze community

23-7-2022

Waarom ben jij #BEINSPIRED om mee te doen aan de NN CPC Loop Den Haag? In deze collectie lees je bijzondere verhalen van deelnemers over waarom zij zijn geïnspireerd mee te doen aan dit hardloopevenement.

Lees meer

Zondag 25 september nieuwe datum voor 46ste NN CPC Loop Den Haag

8-2-2022

De traditioneel in de lente georganiseerde NN CPC Loop Den Haag verhuist dit jaar naar de herfst. Het populaire hardloopevenement-voor-iedereen is verplaatst naar 25 september. Door onzekerheid over de coronamaatregelen is het niet realistisch de oorspronkelijke datum van 13 maart aan te houden. De startbewijzen blijven geldig.

Lees meer