Wolde snelste bij enerverende ontknoping van jubilerende NN CPC Loop Den Haag

8-3-2020

De 45ste NN CPC Loop Den Haag beleefde een enerverende ontknoping. In de laatste meters sprintten vier Afrikanen voor de zege. Dawit Wolde was de snelste. De Ethiopiër finishte in 59 minuten en 58 seconden, en bleef zijn Keniaanse rivalen Kelvin Kiptum, Bernard Kimani en Moses Koech respectievelijk één, twee en vijf tellen voor.

Lees meer

Recordaantal deelnemers tijdens derde editie City Pier Night Walk

6-3-2020

Het CPC weekend is goed begonnen. Een recordaantal deelnemers stonden vrijdagavond 6 maart aan de start van alweer de derde editie van de City Pier Night Walk. In de Haagse binnenstad genoten vrijdagavond maar liefst 2100 wandelaars van de sfeervolle avondwandeling. Deelnemers legden vanaf het Malieveld een route van 7 of 12 km af door de Haagse straten richting de Pier van Scheveningen. Onderweg liepen de wandelaars langs diverse Haagse bezienswaardigheden met onderweg verschillende muzikale acts.

Lees meer
Recordaantal deelnemers tijdens derde editie City Pier Night Walk

NN CPC Loop Den Haag: mondiale top 10 ranking versus een inspirerend loopfestijn

29-1-2020

Traditiegetrouw staat er weer een sterk topatletenveld aan de start tijdens de 45e editie van de NN CPC Loop Den Haag op zondag 8 maart. De internationale top gaat strijden voor een mondiale top 10 ranking met een tijd onder de 59:30 minuten. Vanaf vandaag gaat het hardloopevenement van start met een nieuwe campagne die deelnemers moet inspireren en in beweging moet brengen.

Lees meer

Download de #NNCPCLOOPDENHAAG app

22-1-2020

De NN CPC Loop Den Haag app is vernieuwd. Hierin is alle event info in een handomdraai te bekijken. Ook is er dit jaar weer een live-stream in de app. Volg alle actie live in de app op zondag 8 maart vanaf 09.00 uur. Ook zijn deelnemers zondag 8 maart live te volgen via ‘Live tracking’. Zo kunnen toeschouwers direct zien waar de lopers zich op het parcours bevinden. Zaterdag 7 maart worden de laatste deelnemers aan de app toegevoegd. Download de app via Google Play of in de App Store.

Lees meer

Maak jouw inschrijving compleet met het officiële NN CPC Loop Den Haag runningshirt

20-12-2019

Voor de 45e editie van de NN CPC Loop Den Haag is een speciaal nieuw jubileum runningshirt ontworpen. Wil jij volledig in stijl aan de start staan? Maak jouw inschrijving dan compleet met het officiële NN CPC Loop Den Haag runningshirt! Je kunt het shirt alsnog bestellen via het online inschrijfformulier voor slechts € 20,-. 

Lees meer

Triodus Kinderopvang breidt sponsorschap uit

19-12-2019

Triodus Kinderopvang breidt haar sponsorschap van de NN CPC Loop Den Haag uit. Komende editie is Triodus Kinderopvang naast sponsor van de Triodus Jeugdloop 2,5 km, ook sponsor van de 1 km. Door zich te verbinden aan de jeugdlopen van dit Haagse evenement wil Triodus Kinderopvang zoveel mogelijk kinderen in beweging brengen. Naast titelsponsor van deze afstanden verzorgt Triodus Kinderopvang, net als voorgaande jaren, ook sportieve en verrassende activiteiten in de Triodus Kidscorner op het Malieveld.

Lees meer

Inschrijving 45e editie NN CPC Loop Den Haag geopend

12-11-2019

Op zondag 8 maart is het zover, de 45e NN CPC Loop Den Haag. Wij maken ons op voor een onvergetelijke editie van dit traditionele loopfeest voor jong en oud.

Het grootste loopevenement van Den Haag kent één van de populairste halve marathons van Nederland. Het parcours leidt deelnemers vanaf het Malieveld richting de Pier van Scheveningen en terug. Ook aankomende editie wordt er veel belangstelling verwacht voor het snelle parcours in Den Haag waar jaarlijks veel persoonlijke records worden gelopen.

Lees meer

Belangrijk nieuws

9-3-2019

Update zaterdag 9 maart ,17.00 uur

Vooralsnog gaat de NN CPC Loop Den Haag door. De organisatie houdt de weersituatie continue en nauwlettend in de gaten en krijgt regelmatig actuele updates over de weersverwachting voor Den Haag. Morgenochtend omstreeks 7.00 uur zal er een officiële berichtgeving worden geplaatst over het evenement en een eventueel aangepast programma.

Houd de website, onze social media kanalen en/of de officiële NN CPC Loop Den Haag app in de gaten voor het laatste nieuws.

Lees meer