NN CPC Loop Den Haag: mondiale top 10 ranking versus een inspirerend loopfestijn

29-1-2020

Traditiegetrouw staat er weer een sterk topatletenveld aan de start tijdens de 45e editie van de NN CPC Loop Den Haag op zondag 8 maart. De internationale top gaat strijden voor een mondiale top 10 ranking met een tijd onder de 59:30 minuten. Vanaf vandaag gaat het hardloopevenement van start met een nieuwe campagne die deelnemers moet inspireren en in beweging moet brengen.

Lees meer

Download de #NNCPCLOOPDENHAAG app

22-1-2020

De NN CPC Loop Den Haag app is vernieuwd. Hierin is alle event info in een handomdraai te bekijken. Ook is er dit jaar weer een live-stream in de app. Volg alle actie live in de app op zondag 8 maart vanaf 09.00 uur. Ook zijn deelnemers zondag 8 maart live te volgen via ‘Live tracking’. Zo kunnen toeschouwers direct zien waar de lopers zich op het parcours bevinden. Zaterdag 7 maart worden de laatste deelnemers aan de app toegevoegd. Download de app via Google Play of in de App Store.

Lees meer

Maak jouw inschrijving compleet met het officiële NN CPC Loop Den Haag runningshirt

20-12-2019

Voor de 45e editie van de NN CPC Loop Den Haag is een speciaal nieuw jubileum runningshirt ontworpen. Wil jij volledig in stijl aan de start staan? Maak jouw inschrijving dan compleet met het officiële NN CPC Loop Den Haag runningshirt! Je kunt het shirt alsnog bestellen via het online inschrijfformulier voor slechts € 20,-. 

Lees meer

Triodus Kinderopvang breidt sponsorschap uit

19-12-2019

Triodus Kinderopvang breidt haar sponsorschap van de NN CPC Loop Den Haag uit. Komende editie is Triodus Kinderopvang naast sponsor van de Triodus Jeugdloop 2,5 km, ook sponsor van de 1 km. Door zich te verbinden aan de jeugdlopen van dit Haagse evenement wil Triodus Kinderopvang zoveel mogelijk kinderen in beweging brengen. Naast titelsponsor van deze afstanden verzorgt Triodus Kinderopvang, net als voorgaande jaren, ook sportieve en verrassende activiteiten in de Triodus Kidscorner op het Malieveld.

Lees meer

Inschrijving 45e editie NN CPC Loop Den Haag geopend

12-11-2019

Op zondag 8 maart is het zover, de 45e NN CPC Loop Den Haag. Wij maken ons op voor een onvergetelijke editie van dit traditionele loopfeest voor jong en oud.

Het grootste loopevenement van Den Haag kent één van de populairste halve marathons van Nederland. Het parcours leidt deelnemers vanaf het Malieveld richting de Pier van Scheveningen en terug. Ook aankomende editie wordt er veel belangstelling verwacht voor het snelle parcours in Den Haag waar jaarlijks veel persoonlijke records worden gelopen.

Lees meer

Belangrijk nieuws

9-3-2019

Update zaterdag 9 maart ,17.00 uur

Vooralsnog gaat de NN CPC Loop Den Haag door. De organisatie houdt de weersituatie continue en nauwlettend in de gaten en krijgt regelmatig actuele updates over de weersverwachting voor Den Haag. Morgenochtend omstreeks 7.00 uur zal er een officiële berichtgeving worden geplaatst over het evenement en een eventueel aangepast programma.

Houd de website, onze social media kanalen en/of de officiële NN CPC Loop Den Haag app in de gaten voor het laatste nieuws.

Lees meer

5 en 10 km uitverkocht!

8-3-2019
Inschrijven niet meer mogelijk

De 5 km loop gepresenteerd door AD en de 10 km loop zijn volledig uitverkocht. Was jij te laat met inschrijven? Er zijn nog een aantal startnummers voor de NN Halve Marathon beschikbaar, wees er snel bij! 

Lees meer

Weersverwachting

7-3-2019
NN CPC Loop Den Haag 2019

Het belooft morgen een gure dag te worden! Het is het bewolkt met perioden met regen. In de loop van de middag volgen nog enkele buien met kans op hagel. Het is kil met in de middag geen hogere temperatuur dan 7 graden. De gevoelstemperatuur daalt in de middag naar dichtbij het vriespunt. In de ochtend staat er eerst een zwakke tot matige veranderlijke, kracht 2 of 3. Later op de ochtend wordt de wind zuidwestelijk en matig, kracht 4. In de loop van de middag neemt de westenwind toe tot krachtig of hard, kracht 6 of 7. Dan bestaat er ook kans op (zware) windstoten tot 75 km/u.    

 

Lees meer