5 en 10 km uitverkocht!

8-3-2019
Inschrijven niet meer mogelijk

De 5 km loop gepresenteerd door AD en de 10 km loop zijn volledig uitverkocht. Was jij te laat met inschrijven? Er zijn nog een aantal startnummers voor de NN Halve Marathon beschikbaar, wees er snel bij! 

Lees meer

Weersverwachting

7-3-2019
NN CPC Loop Den Haag 2019

Het belooft morgen een gure dag te worden! Het is het bewolkt met perioden met regen. In de loop van de middag volgen nog enkele buien met kans op hagel. Het is kil met in de middag geen hogere temperatuur dan 7 graden. De gevoelstemperatuur daalt in de middag naar dichtbij het vriespunt. In de ochtend staat er eerst een zwakke tot matige veranderlijke, kracht 2 of 3. Later op de ochtend wordt de wind zuidwestelijk en matig, kracht 4. In de loop van de middag neemt de westenwind toe tot krachtig of hard, kracht 6 of 7. Dan bestaat er ook kans op (zware) windstoten tot 75 km/u.    

 

Lees meer

Download de CPC app 2019

28-2-2019
Download de CPC app 2019

Download of update onze vernieuwde #CPC19 app! De app bevat alle belangrijke informatie voor jouw als deelnemer. Denk aan parcourskaarten, programma en bereikbaarheid. En met de LiveTracking functie kunnen jouw supporters je live volgen tijdens jouw race. Super leuk en handig!

Download nu de app in de Google Play Store

Download nu de app in de Apple App Store. 

Lees meer

Susan Krumins en Khalid Choukoud aan de start van de 45e editie van de NN CPC Loop Den Haag

30-1-2019

Traditiegetrouw staat er weer een mooi topatletenveld aan de start tijdens de 45e editie van de NN CPC Loop Den Haag op zondag 10 maart. Met de Hagenees Khalid Choukoud en Susan Krumins is de Nederlandse top goed vertegenwoordigd.

De 32-jarige Hagenees Khalid Choukoud start op zondag 10 maart wederom op de halve marathon bij de NN CPC Loop Den Haag. Choukoud ziet de NN CPC Loop Den Haag als uitstekende laatste test in zijn voorbereiding op de NN Marathon Rotterdam. 

Lees meer

De inschrijving is geopend!

20-9-2018

De inschrijving voor de 45e editie van de NN CPC Loop Den Haag is open! Vanaf vandaag kun jij je inschrijven voor de volgende onderdelen:

  • NN Halve Marathon
  • 10 km Loop
  • 5 km Gepresenteerd door AD
  • Triodus Jeugdloop 2.5 km
  • Ernst & Bobbie Kinderloop 1 km
  • Business Runs
  • CPC4all

Bekijk hier alle onderdelen en schrijf je in!

Lees meer

Nieuw onderdeel: CPC For All

19-9-2018

Speciaal voor deze jubileumeditie wordt er een CPC 4 All georganiseerd. Mindervaliden mogen deelnemen aan dit onderdeel. De route gaat over hetzelfde parcours als de 1 km. Het is een unieke loopbelevenis op alternatieve wijze. Deelnemers mogen zich voortbewegen middels een loopfiets mits het een hulpmiddel is om zich te kunnen bewegen.

Lees meer

James Rungaru wint de 44e NN CPC Loop Den Haag in 59:38

11-3-2018

James Rungaru wint de 44e NN CPC Loop Den Haag in 59:38 en loopt daarmee de 6e wereld seizoentijd. Leonard Langat volgt vlak daarachter in 59:41 en Dominic Kiptarus wordt 3e in 1:00:07.

Een brede kopgroep van acht man noteerde een stabiele eerste 10 km en daarmee werd de basis gelegd voor een snelle finishtijd. Net voor de boulevard op Scheveningen pakte Keniaan James Rungaru de leiding en alleen zijn landgenoot Leonard Langat wist bij te blijven. In de laatste kilometers volgde een spannend slot en toen beide atleten de befaamde Boorlaan op liepen bleek een voorsprong van 3 seconden genoeg voor de overwinning voor Rungaru. Met zijn tijd van 59:38 noteerde hij een persoonlijk record en de zesde wereldseizoentijd. Leonard Langat noteerde een knappe 59:41. Keniaan Dominic Kiptarus kwm als derde in 1:00:07 over de finish.

Lees meer

Download onze vernieuwde app

20-2-2018

Download of update onze vernieuwde app! Met 'Live tracking' ben je realtime te volgen tijdens de race. Later voegen wij alle deelnemers toe die er nog niet in staan.

Downloads

Lees meer