Speciale rol van Khalid Choukoud bij de NN CPC Loop Den Haag

2-2-2023
Nederlands marathonkampioen zelf aan de start van NN Halve Marathon

Khalid Choukoud krijgt dit jaar een dubbelrol bij de NN CPC Loop Den Haag. De drievoudig Nederlands kampioen op zowel de hele als de halve marathon, doet op zondag 12 maart zelf mee op de halve marathonafstand. Bovendien zal de Hagenaar in de aanloop naar de gerenommeerde voorjaarsklassieker als ambassadeur van de loopsport in zijn stad enkele clinics geven.

Lees meer
Khalid Choukoud ambassadeur van de NN CPC Loop Den Haag

Indrukwekkende Nienke Brinkman van start in 47ste CPC Loop Den Haag

25-1-2023

Nienke Brinkman, dé hardloopsensatie van afgelopen jaar, gaat van start in de 47e editie van de NN CPC Loop Den Haag. De Nederlandse recordhoudster op de marathon kiest op zondag 12 maart bij de populaire voorjaarsklassieker voor de halve marathon. Dat past in haar voorbereiding op de marathon van Boston, in april.

Lees meer
Nienke Brinkman start 47e CPC

Dit is het Limited Edition Running Shirt van de 47e editie!

10-1-2023

Ook dit jaar is er weer een uniek hardloopshirt ontworpen om jouw deelname extra glans te geven.

Dit jaar is het olijfgroene shirt een symbool voor jouw gezondheid en energie. Eigenschappen die passen bij de prestatie die jij 12 maart gaat neerzetten. Draag met trots de woorden City-Pier-City op je borst en laat de mensen aan de kant zien dat jij jouw doel gaat halen. De iconische locaties op het shirt laten de stad en De Pier zien waar jij jouw voetstappen achterlaat!

Lees meer
eventshirt 2023

NN CPC Loop Den Haag terug in de lente

27-10-2022
Inschrijvingen geopend voor de 47e editie op zondag 12 maart 2023

Na een succesvolle najaarseditie afgelopen september keert de NN CPC Loop Den Haag in 2023 weer terug in het voorjaar. Op zondag 12 maart 2023 vindt de 47e editie van deze lenteklassieker plaats. Vanaf vandaag is het voor iedereen mogelijk om zich in te schrijven.

Lees meer
opening 2023

Bekijk de aftermovie van de 46e editie!

28-9-2022

Geniet nog even na met de officiële aftermovie van de 46e NN CPC Loop Den Haag. Ben jij er op 12 maart 2023 ook bij?

Lees meer
Aftermovie 2022

Bekijk de aftermovie van de 4e editie!

28-9-2022

Bekijk hier de officiële aftermovie van de 4e editie van de City Pier Night Walk.

Lees meer
cpnw aftermovie 2022

Zon breekt door voor feestelijke 46ste NN CPC Loop Den Haag

25-9-2022

De NN CPC Loop Den Haag is op zonnige wijze teruggekeerd. Noodgedwongen door corona moest de 46ste editie drie keer worden uitgesteld, maar het was het wachten meer dan waard. Om precies te zijn 931 dagen na het 45-jarige jubileum in 2020 beleefde hét inspirerende hardloop-evenement-voor-iedereen een feestelijk vervolg. Niet, zoals gebruikelijk, in de lente maar eenmalig in het najaar.

Lees meer
Zon breekt door voor feestelijke  46ste NN CPC Loop Den Haag

Weersvoorspelling voor aanstaande zondag

23-9-2022

Update 25 september 2022

Vandaag wordt een mooie dag om hard te lopen. De astronomische herfst is officieel begonnen, maar het echte herfstweer verwachten we pas volgende week. De zon schijnt de hele dag met en in de middag iets meer wolken. We verwachten een enkele bui, de kans op neerslag neemt af gedurende de dag. De temperatuur is aangenaam: deze loopt op van 13 °C om 9.00 uur naar maximaal 16 °C in de middag. Er waait een matige wind, windkracht 3. De wind neemt in de middag iets toe.

De weersverwachting wordt voorzien door Ed Aldus.

Lees meer
weersvoorspelling 2022