Inschrijving 46e editie NN CPC Loop Den Haag geopend

22-11-2021

De NN CPC Loop Den Haag vindt – na een jaar afwezigheid wegens Covid-19  plaats op zondag 13 maart 2022. Hiermee keert de NN CPC Loop Den Haag terug als dé voorjaarsklassieker. Vanaf vandaag is het voor iedereen weer mogelijk om zich in te schrijven.

Lees meer

46e NN CPC Loop Den Haag verplaatst naar 2022

6-9-2021
Populair evenement dit jaar alleen in virtuele vorm

De NN CPC Loop Den Haag zal dit jaar alleen in virtuele vorm plaatsvinden. De op 26 september geplande 46e editie van hét hardloopevenement-voor-iedereen is verschoven naar zondag 13 maart 2022. De startbewijzen blijven geldig.

Lees meer

COVID-19 update

16-8-2021

De recente corona-persconferentie heeft ons positief gestemd over het vooruitzicht dat de anderhalvemeterregel per 20 september losgelaten zou kunnen worden. Wij blijven echter realistisch en houden rekening met diverse scenario’s. Veel is nog onduidelijk over eventuele andere beperkende maatregelen. We volgen de ontwikkelingen op de voet en blijven zoeken naar mogelijkheden om een veilige en sfeervolle 46e editie te organiseren op zondag 26 september 2021. De veiligheid van iedereen staat bij ons voorop. Blijf in beweging, blijf gezond!

Lees meer

ON nieuwe partner van NN CPC Loop Den Haag

26-7-2021

Het Zwitserse sportmerk ON is benoemd als officiële titelsponsor van de 5 km Loop van de NN CPC Loop Den Haag. Als partner wil ON iedereen van jong tot oud inspireren en stimuleren om te gaan sporten en blijven bewegen. 

Lees meer

Nationale-Nederlanden verlengt contract met Marathon Rotterdam en CPC Loop Den Haag

22-4-2021

Nationale-Nederlanden blijft ook de komende drie edities titelsponsor van de Marathon Rotterdam. De financiële dienstverlener verlengde voor dezelfde periode eveneens het contract als naamgever van de City Pier City Loop Den Haag.

Lees meer

Inschrijving geopend voor buitengewone nazomerse editie NN CPC Loop Den Haag

16-3-2021

Met het hoopgevende vooruitzicht dat de coronamaatregelen naar verwachting vanaf april stap voor stap zullen worden versoepeld en veel Nederlanders in de zomer gevaccineerd kunnen zijn, is vandaag de inschrijving geopend voor de 46ste NN CPC Loop Den Haag op zondag 26 september.

Lees meer

NN CPC Loop Den Haag verplaatst naar najaar: 46ste editie op zondag 26 september 2021

16-12-2020

De NN CPC Loop Den Haag, traditioneel in maart, verhuist in 2021 eenmalig naar het najaar. De 46ste editie van hét inspirerende hardloopevenement voor iedereen is vanwege de coronapandemie verschoven naar zondag 26 september. De inschrijving opent begin volgend jaar.

Lees meer

Wolde snelste bij enerverende ontknoping van jubilerende NN CPC Loop Den Haag

8-3-2020

De 45ste NN CPC Loop Den Haag beleefde een enerverende ontknoping. In de laatste meters sprintten vier Afrikanen voor de zege. Dawit Wolde was de snelste. De Ethiopiër finishte in 59 minuten en 58 seconden, en bleef zijn Keniaanse rivalen Kelvin Kiptum, Bernard Kimani en Moses Koech respectievelijk één, twee en vijf tellen voor.

Lees meer