NN Halve Marathon uitverkocht

9-2-2024
10 KM Loop, 5 KM Loop en gro-up Jeugdlopen ook uitverkocht

Een maand voor de 48e NN CPC Loop Den Haag is het hoofdonderdeel, de NN Halve Marathon, uitverkocht. Er zijn op dit moment geen startbewijzen meer beschikbaar voor de halve marathonafstand die traditioneel van het Malieveld via de Pier naar het Malieveld loopt. Ook de andere hardlooponderdelen, 10 KM Loop, 5 KM Loop en gro-up Jeugdlopen zijn uitverkocht.

Lees meer
NN Halve Marathon uitverkocht

5 redenen om mee te doen aan de NN CPC Loop als business team

8-2-2024

De NN CPC Loop Den Haag trekt jaarlijks duizenden deelnemers van over de hele wereld aan, die samenkomen om hun grenzen te verleggen en een bijzondere sportprestatie neer te zetten. Voor businessteams biedt dit evenement echter veel meer dan alleen een sportieve uitdaging. Het is een unieke gelegenheid om de teamspirit binnen het bedrijf te versterken en te zorgen voor gezonde en actieve werknemers. Maar waarom zou jouw bedrijf dit niet mogen missen? Lees verder voor de vijf redenen!

Lees meer
5 redenen om mee te doen aan de NN CPC Loop als business team

Abdi Nageeye op recordjacht tijdens de 48ste NN CPC Loop Den Haag

1-2-2024

Met de komst van Abdi Nageeye krijgt de 48ste NN CPC Loop Den Haag een bijzonder karakter. De snelste wegatleet van het land wil op zondag 10 maart in de hofstad een aanval doen op zijn Nederlandse record op de halve marathon.

Dat record staat sinds 2019 op zijn naam met 1.00.24. Nageeye leverde die prestatie in het Japanse Marugame. In de jaren erna heeft de 34-jarige atleet zich nadrukkelijk ontwikkeld tot een internationale topper.

Lees meer
Abdi Nageeye op recordjacht tijdens  de 48ste NN CPC Loop Den Haag

Peter van Westbroek doet voor de 46e keer mee aan de NN CPC Loop Den Haag

17-1-2024

Peter van Westbroek doet dit jaar voor de 46e keer mee aan de NN CPC Loop Den Haag. Met 35 jaar ervaring in het onderwijs, waarvan 24 jaar als docent op het ROC Mondriaan heeft hij niet alleen zijn studenten, maar ook zichzelf geleid naar een actieve levensstijl. Als docent en decaan heeft Peter zijn passie voor sport en gezondheid niet alleen in zijn carrière maar ook in zijn vrije tijd omarmd.

Lees meer
Peter van Westbroek doet voor de 46e keer mee aan de NN CPC Loop Den Haag

Robbin strijdt tegen kanker door zijn deelname aan de NN CPC Loop Den Haag

3-1-2024

Op 10 maart 2024 staat de 24-jarige Robbin aan de start van de 10 KM Loop bij de NN CPC Loop Den Haag. Terwijl hij zich voorbereidt op zijn allereerste hardloopevenement, ligt zijn focus niet alleen op persoonlijke doelen zoals een gezondere levensstijl, maar vooral op het inzamelen van geld voor het goede doel: KWF Kankerbestrijding, een doel dat diep geworteld is in persoonlijk verlies.

Lees meer
Robbin strijdt tegen kanker door zijn deelname aan de NN CPC Loop Den Haag

Nienke debuteert op de halve marathon bij de NN CPC Loop Den Haag

27-12-2023

Nienke debuteert op de halve marathon bij de NN CPC Loop Den Haag Op zondag 10 maart staat Den Haag in het teken van de NN CPC Loop. Onder hen bevindt zich de enthousiaste Nienke, een 19-jarige studente verpleegkunde die haar sportieve grenzen verlegt door deel te nemen aan de NN Halve Marathon: “Ik hak de knoop door, ik ga het gewoon doen.”

Lees meer
Nienke debuteert op de halve marathon bij de NN CPC Loop Den Haag

Van hardlopen tot wandelen, Natasja's nieuwe avontuur: City Pier Night Walk

22-12-2023

De NN CPC Loop Den Haag wordt ieder jaar weer gezien als een traditie voor velen. De verschillende afstanden maken het voor iedereen mogelijk om deel te nemen. De City Pier Night Walk is een onderdeel van dit loopevenement. We spraken Natasja ten Kate over haar ervaringen met de NN CPC Loop Den Haag en haar deelname aan de City Pier Night Walk op 8 maart 2024.

Lees meer
Van hardlopen tot wandelen, Natasja's nieuwe avontuur: City Pier Night Walk

De NN CPC Loop Den Haag is het doel in het revalidatietraject van Peter

7-12-2023

De NN CPC Loop Den Haag wordt ieder jaar weer gezien als een traditie voor velen. De verschillende afstanden maken het voor iedereen mogelijk om deel te nemen aan dit loopevenement. Er nemen jaarlijks duizenden lopers deel, allemaal met hun eigen uitdagingen, verhalen en doelen. We spraken Peter van Iperen over zijn deelname aan de NN CPC Loop Den Haag en alle uitdagingen die hij ervaart na het zware verkeersongeval van afgelopen juli.

Lees meer
De NN CPC Loop Den Haag is het doel in het revalidatietraject van Peter