Triodus Kinderopvang breidt sponsorschap uit

19-12-2019

Triodus Kinderopvang breidt haar sponsorschap van de NN CPC Loop Den Haag uit. Komende editie is Triodus Kinderopvang naast sponsor van de Triodus Jeugdloop 2,5 km, ook sponsor van de 1 km. Door zich te verbinden aan de jeugdlopen van dit Haagse evenement wil Triodus Kinderopvang zoveel mogelijk kinderen in beweging brengen. Naast titelsponsor van deze afstanden verzorgt Triodus Kinderopvang, net als voorgaande jaren, ook sportieve en verrassende activiteiten in de Triodus Kidscorner op het Malieveld.

Lees meer

Inschrijving 45e editie NN CPC Loop Den Haag geopend

12-11-2019

Op zondag 8 maart is het zover, de 45e NN CPC Loop Den Haag. Wij maken ons op voor een onvergetelijke editie van dit traditionele loopfeest voor jong en oud.

Het grootste loopevenement van Den Haag kent één van de populairste halve marathons van Nederland. Het parcours leidt deelnemers vanaf het Malieveld richting de Pier van Scheveningen en terug. Ook aankomende editie wordt er veel belangstelling verwacht voor het snelle parcours in Den Haag waar jaarlijks veel persoonlijke records worden gelopen.

Lees meer

Belangrijk nieuws

9-3-2019

Update zaterdag 9 maart ,17.00 uur

Vooralsnog gaat de NN CPC Loop Den Haag door. De organisatie houdt de weersituatie continue en nauwlettend in de gaten en krijgt regelmatig actuele updates over de weersverwachting voor Den Haag. Morgenochtend omstreeks 7.00 uur zal er een officiële berichtgeving worden geplaatst over het evenement en een eventueel aangepast programma.

Houd de website, onze social media kanalen en/of de officiële NN CPC Loop Den Haag app in de gaten voor het laatste nieuws.

Lees meer

5 en 10 km uitverkocht!

8-3-2019
Inschrijven niet meer mogelijk

De 5 km loop gepresenteerd door AD en de 10 km loop zijn volledig uitverkocht. Was jij te laat met inschrijven? Er zijn nog een aantal startnummers voor de NN Halve Marathon beschikbaar, wees er snel bij! 

Lees meer

Weersverwachting

7-3-2019
NN CPC Loop Den Haag 2019

Het belooft morgen een gure dag te worden! Het is het bewolkt met perioden met regen. In de loop van de middag volgen nog enkele buien met kans op hagel. Het is kil met in de middag geen hogere temperatuur dan 7 graden. De gevoelstemperatuur daalt in de middag naar dichtbij het vriespunt. In de ochtend staat er eerst een zwakke tot matige veranderlijke, kracht 2 of 3. Later op de ochtend wordt de wind zuidwestelijk en matig, kracht 4. In de loop van de middag neemt de westenwind toe tot krachtig of hard, kracht 6 of 7. Dan bestaat er ook kans op (zware) windstoten tot 75 km/u.    

 

Lees meer

Download de CPC app 2019

28-2-2019
Download de CPC app 2019

Download of update onze vernieuwde #CPC19 app! De app bevat alle belangrijke informatie voor jouw als deelnemer. Denk aan parcourskaarten, programma en bereikbaarheid. En met de LiveTracking functie kunnen jouw supporters je live volgen tijdens jouw race. Super leuk en handig!

Download nu de app in de Google Play Store

Download nu de app in de Apple App Store. 

Lees meer

Susan Krumins en Khalid Choukoud aan de start van de 45e editie van de NN CPC Loop Den Haag

30-1-2019

Traditiegetrouw staat er weer een mooi topatletenveld aan de start tijdens de 45e editie van de NN CPC Loop Den Haag op zondag 10 maart. Met de Hagenees Khalid Choukoud en Susan Krumins is de Nederlandse top goed vertegenwoordigd.

De 32-jarige Hagenees Khalid Choukoud start op zondag 10 maart wederom op de halve marathon bij de NN CPC Loop Den Haag. Choukoud ziet de NN CPC Loop Den Haag als uitstekende laatste test in zijn voorbereiding op de NN Marathon Rotterdam. 

Lees meer

De inschrijving is geopend!

20-9-2018

De inschrijving voor de 45e editie van de NN CPC Loop Den Haag is open! Vanaf vandaag kun jij je inschrijven voor de volgende onderdelen:

  • NN Halve Marathon
  • 10 km Loop
  • 5 km Gepresenteerd door AD
  • Triodus Jeugdloop 2.5 km
  • Ernst & Bobbie Kinderloop 1 km
  • Business Runs
  • CPC4all

Bekijk hier alle onderdelen en schrijf je in!

Lees meer


Inschrijving voor de 46e editie van de NN CPC Loop Den Haag is geopend

De Inschrijving voor de NN CPC Loop Den Haag is geopend. De 46e editie vindt eenmalig plaats in het najaar: zondag 26 september 2021. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen nauwgezet en zullen we alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico’s te vermijden.

Lees meer