Nieuws

Parcourskaarten 2018

De definitieve parcourskaarten voor 2018 staan nu online!

Ga naar parcoursen

Parcourskaarten 2018

Burgemeester Pauline Krikke geeft het startschot van de NN Halve Marathon

Op zondag 11 maart geeft Pauline Krikke, burgemeester van Den Haag, het startschot van de NN Halve Marathon.  

Pauline Krikke is burgemeester van Den Haag sinds 17 maart 2017. Zij werd op 9 mei 1961 geboren in Sneek. Ze studeerde in Amsterdam en werd in die tijd ook lid van de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD). In 1986 startte ze op 25-jarige leeftijd een evenementenbureau.

Namens de VVD nam ze in 1994 zitting in de gemeenteraad van Amsterdam. In 1996 werd ze wethouder voor Economische Zaken, Lucht- en Zeehaven. Na de gemeenteraadsverkiezingen van 1998 werd ze herkozen als wethouder en wisselden haar portefeuilles naar Economische Zaken en Werkgelegenheid, Bouwen, Wonen en Economie. In die periode leidde zij vele internationale handelsdelegaties met Amsterdamse bedrijven en instellingen.

In september 2001 werd Pauline Krikke burgemeester van Arnhem. In 2007 werd ze voor nog eens 6 jaar herbenoemd. Van 2003 tot 2007 maakte zij ook deel uit van de Taskforce Jeugdwerkloosheid. Na 2 volledige termijnen besloot zij geen derde termijn te willen als burgemeester. In juli 2013 stopte ze in Arnhem. Naast haar burgemeesterschap zette zij zich van 2005 tot 2013 met overtuiging in als lid van het bestuur van het internationale Rode Kruis/Rode Halve Maan.

Na haar burgemeesterschap vestigde Pauline Krikke zich als zelfstandig consultant en toezichthouder voor overheid en bedrijfsleven. Vanaf oktober 2014 was zij algemeen directeur van Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Haar hart bleef echter kloppen voor de publieke zaak. Dat bracht haar ertoe in mei 2015 lid te worden van de Eerste Kamer. Dat lidmaatschap legde ze neer toen ze op 17 maart 2017 werd geïnstalleerd als burgemeester van Den Haag.

 


City Pier Night Walk geopend!

De inschrijving voor de eerste editie van deze bijzondere wandeltocht is geopend!

Loop mee op vrijdagavond 9 maart tijdens een sfeervolle avondwandeling van circa 10 km door de verlichte straten van Den Haag die eindigt middenin de spectaculaire Ringen aan Zee.

Meer informatie en inschrijven

City Pier Night Walk geopend!

Het speciale CPC-shirt

Ons speciale CPC-shirt, met daarop alle wijken van Den Haag, is gespot in Scheveningen  Ben je het shirt vergeten te bestellen bij je inschrijving? Log dan in op jouw account het voeg het item alsnog toe.


De inschrijving is geopend!

De 44e editie van de NN CPC Loop Den Haag is geopend! Ben jij erbij? Schrijf je nu in!

De inschrijving is geopend!

Nieuwe website online

Goed nieuws: onze nieuwe website is nu online! Navigeer door de site via de menubalk bovenaan. Bij deelnemen vind je alle afstanden en informatie over inschrijven. Bij info vind je alle informatie over het evenement. Komende week wordt de website verder uitgebreid.