Susan Krumins en Khalid Choukoud aan de start van de 45e editie van de NN CPC Loop Den Haag

30-1-2019

Traditiegetrouw staat er weer een mooi topatletenveld aan de start tijdens de 45e editie van de NN CPC Loop Den Haag op zondag 10 maart. Met de Hagenees Khalid Choukoud en Susan Krumins is de Nederlandse top goed vertegenwoordigd.

De 32-jarige Hagenees Khalid Choukoud start op zondag 10 maart wederom op de halve marathon bij de NN CPC Loop Den Haag. Choukoud ziet de NN CPC Loop Den Haag als uitstekende laatste test in zijn voorbereiding op de NN Marathon Rotterdam. 

Lees meer

De inschrijving is geopend!

20-9-2018

De inschrijving voor de 45e editie van de NN CPC Loop Den Haag is open! Vanaf vandaag kun jij je inschrijven voor de volgende onderdelen:

  • NN Halve Marathon
  • 10 km Loop
  • 5 km Gepresenteerd door AD
  • Triodus Jeugdloop 2.5 km
  • Ernst & Bobbie Kinderloop 1 km
  • Business Runs
  • CPC4all

Bekijk hier alle onderdelen en schrijf je in!

Lees meer

Nieuw onderdeel: CPC For All

19-9-2018

Speciaal voor deze jubileumeditie wordt er een CPC 4 All georganiseerd. Mindervaliden mogen deelnemen aan dit onderdeel. De route gaat over hetzelfde parcours als de 1 km. Het is een unieke loopbelevenis op alternatieve wijze. Deelnemers mogen zich voortbewegen middels een loopfiets mits het een hulpmiddel is om zich te kunnen bewegen.

Lees meer

James Rungaru wint de 44e NN CPC Loop Den Haag in 59:38

11-3-2018

James Rungaru wint de 44e NN CPC Loop Den Haag in 59:38 en loopt daarmee de 6e wereld seizoentijd. Leonard Langat volgt vlak daarachter in 59:41 en Dominic Kiptarus wordt 3e in 1:00:07.

Een brede kopgroep van acht man noteerde een stabiele eerste 10 km en daarmee werd de basis gelegd voor een snelle finishtijd. Net voor de boulevard op Scheveningen pakte Keniaan James Rungaru de leiding en alleen zijn landgenoot Leonard Langat wist bij te blijven. In de laatste kilometers volgde een spannend slot en toen beide atleten de befaamde Boorlaan op liepen bleek een voorsprong van 3 seconden genoeg voor de overwinning voor Rungaru. Met zijn tijd van 59:38 noteerde hij een persoonlijk record en de zesde wereldseizoentijd. Leonard Langat noteerde een knappe 59:41. Keniaan Dominic Kiptarus kwm als derde in 1:00:07 over de finish.

Lees meer

Download onze vernieuwde app

20-2-2018

Download of update onze vernieuwde app! Met 'Live tracking' ben je realtime te volgen tijdens de race. Later voegen wij alle deelnemers toe die er nog niet in staan.

Downloads

Lees meer

Outsiders maken topdeelnemersveld NN CPC Loop Den Haag compleet

19-2-2018

Na de bekendmaking van vier Keniaanse topatleten op de NN Halve Marathon voegt de organisatie van de 44e NN CPC Loop Den Haag vier belangrijke outsiders toe aan het internationale topdeelnemersveld. De sterke Ethiopiërs Andamlak Berta (59.51) en Dawit Wolde (1.00.46) hebben zich beiden al bij grote internationale evenementen op de kaart gezet. Wolde won zelfs twee keer de halve marathon van Egmond. Op het snelle parcours in Den Haag zien zij kansen om hun persoonlijke records aan te scherpen.

 

Lees meer

Meld je gratis aan voor het Nationale-Nederlanden Pacing Team powered by Runner’s World

9-2-2018

In samenwerking met de NN CPC Loop Den Haag zal het Nationale-Nederlanden Pacing Team powered by Runner's World team ook bij de komende editie weer aanwezig zijn om lopers naar hun gewenste droomtijd te hazen op de halve marathonafstand. 

Meld je hier aan

 

Lees meer

Topdeelnemersveld met Keniaanse favorieten bij NN CPC Loop Den Haag

8-2-2018

De 44e NN CPC Loop Den Haag pakt dit jaar uit met vier sterke kanshebbers voor de overwinning op de snelle NN Halve Marathon. Traditioneel is het evenement elk jaar terug te vinden in de top-10 van snelste wereldtijden. Met deze vier Kenianen, die allemaal al vaker een internationaal aansprekende tijd van binnen het uur hebben gelopen, staat er wederom een topdeelnemersveld aan de start in Den Haag.

Lees meer


NN CPC Loop Den Haag verplaatst naar 2022

Door de aanhoudende onduidelijkheid rondom COVID-19 hebben we besloten het evenement te verplaatsen naar zondag 13 maart 2022. Alle reeds aangeschafte startbewijzen blijven geldig voor de 46e editie in 2022.

Lees meer