Nieuws

Burgemeester Pauline Krikke geeft het startschot van de NN Halve Marathon

15-1-2018

Op zondag 11 maart geeft Pauline Krikke, burgemeester van Den Haag, het startschot van de NN Halve Marathon.  

Pauline Krikke is burgemeester van Den Haag sinds 17 maart 2017. Zij werd op 9 mei 1961 geboren in Sneek. Ze studeerde in Amsterdam en werd in die tijd ook lid van de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD). In 1986 startte ze op 25-jarige leeftijd een evenementenbureau.

Namens de VVD nam ze in 1994 zitting in de gemeenteraad van Amsterdam. In 1996 werd ze wethouder voor Economische Zaken, Lucht- en Zeehaven. Na de gemeenteraadsverkiezingen van 1998 werd ze herkozen als wethouder en wisselden haar portefeuilles naar Economische Zaken en Werkgelegenheid, Bouwen, Wonen en Economie. In die periode leidde zij vele internationale handelsdelegaties met Amsterdamse bedrijven en instellingen.

Lees meer

City Pier Night Walk geopend!

4-1-2018

De inschrijving voor de eerste editie van deze bijzondere wandeltocht is geopend!

Loop mee op vrijdagavond 9 maart tijdens een sfeervolle avondwandeling van circa 10 km door de verlichte straten van Den Haag die eindigt middenin de spectaculaire Ringen aan Zee.

Meer informatie en inschrijven

Lees meer

Het speciale CPC-shirt

21-12-2017

Ons speciale CPC-shirt, met daarop alle wijken van Den Haag, is gespot in Scheveningen  Ben je het shirt vergeten te bestellen bij je inschrijving? Log dan in op jouw account het voeg het item alsnog toe.

Lees meer

De inschrijving is geopend!

30-10-2017

De 44e editie van de NN CPC Loop Den Haag is geopend! Ben jij erbij? Schrijf je nu in!

Lees meer