Inschrijvingen geopend voor de 48e NN CPC Loop Den Haag

9-11-2023
Haags hardloopfeest voor jong en oud op zondag 10 maart 2024

Vanaf vandaag is het voor iedereen mogelijk om zich in te schrijven voor de NN CPC Loop Den Haag. De 48e editie van deze voorjaarsklassieker vindt plaats op zondag 10 maart 2024.

Lees meer
Inschrijvingen geopend voor de 48e NN CPC Loop Den Haag

Dit is de officiële aftermovie van de 47e NN CPC Loop

16-3-2023

Beleef de 47e editie van de NN CPC Loop Den Haag nog een keer met de officiële aftermovie.
 
Zien we je weer aan de start op zondag 10 maart 2024?
 

Lees meer
aftermovie 2023

Nienke Brinkman schittert in winderige NN CPC Loop Den Haag

12-3-2023

De 47ste NN CPC Loop Den Haag is gewonnen door de Keniaan Brian Kiptoo (1.00.53), maar de opmerkelijkste prestatie leverde Nienke Brinkman. Ze triomfeerde bij de vrouwen en liep ondanks de lastige wind de halve marathon in een persoonlijk record van 1.07.44, bijna drie minuten sneller dan ooit.

 

Lees meer
Nienke Brinkman schittert in winderige NN CPC Loop Den Haag

47ste NN CPC Loop Den Haag als vanouds sfeervol lentefeest

12-3-2023

Na een eenmalig ‘uitstapje’ naar de herfst als uitvloeisel van de coronapandemie, is de NN CPC Loop Den Haag teruggekeerd naar het voorjaar. Welgeteld 168 dagen na de vorige editie in september vierden meer dan 27.000 deelnemers met opgewekte, blije gezichten de winderige 47ste editie van hét inspirerende hardloop-evenement-voor-iedereen. Met de Keniaan Brian Kiptoo en Nienke Brinkman als winnaars van het internationale hoofdnummer, de halve marathon. Een verslag in 14 hoofdstukjes.

Lees meer
sfeerverslag 2023

Weersvoorspelling voor aanstaande zondag

9-3-2023
Update 12 maart 2023

Zondag 12 maart klinkt het startschot van de 47e editie van de NN CPC Loop Den Haag. Het wordt prima hardloopweer met een temperatuur tussen de 5 en 9 graden. In de ochtend is het bewolkt met kans op motregen. In de middag is het droog en komt de zon door. Er staat een vrij krachtige zuidwestenwind van windkracht 5. 

De weersvoorspelling wordt voorzien door Ed Aldus.

Lees meer
Weersvoorspelling voor aanstaande zondag

Download de officiële eventapp

27-2-2023

Voor de 47e editie van de NN CPC Loop Den Haag is de eventapp vernieuwd. Via deze app kun je gemakkelijk de laatste eventinformatie vinden en ontvang je updates over het event. Ook is het voor toeschouwers mogelijk om hun favoriete deelnemers te volgen. Door middel van pushnotificaties worden de tussentijden van de gevolgde hardloper gedeeld. Zo kan de prestatie op afstand gevolgd worden.

Lees meer
eventapp 2023

On Running opnieuw partner van de NN CPC Loop Den Haag

20-2-2023

Het Zwitserse sportmerk On Running heeft de samenwerking met de NN CPC Loop Den Haag verlengd. Het sportmerk is ook bij de 47e editie de officiële titelsponsor van de 5 km loop. De ambitie van On Running is om iedereen van jong tot oud te inspireren en stimuleren om te gaan sporten en blijven bewegen.

Lees meer
On Running opnieuw partner van de NN CPC Loop Den Haag

Attractief deelnemersveld NN CPC Loop Den Haag

14-2-2023
Nienke Brinkman gaat strijd aan met Keniaanse topatletes

De 47ste NN CPC Loop Den Haag brengt op zondag 12 maart traditioneel een sterk en attractief deelnemersveld aan de start, met Nederlandse én internationale toppers. Bij de mannen zijn de voor Bahrein uitkomende Abraham Cheroben (pr 58.40), vorig jaar tweede, en de Keniaan Bedan Karoki (58.42) de favorieten voor de zege op de halve marathon. Bij de vrouwen kijkt iedereen onder meer uit naar het optreden van Nienke Brinkman.

Lees meer
toplopers 2023