Business Runs


Wedstrijdteam

Het Wedstrijdteam mag enkel uit medewerkers van het bedrijf bestaan. Gastlopers kunnen meedoen aan het Recreantenteam. Elk bedrijf mag maximaal 1 wedstrijdteam inschrijven. Het winnende team aan de NN Halve Marathon mag bij de volgende editie gratis deelnemen.

Recreantenteam

Het Recreantenteam mag bestaan uit medewerkers en uit gastlopers. Het aantal in te schrijven teams voor de Recreantenloop is ongelimiteerd.

Een eigen Business Unit

Het is mogelijk om je eigen exclusieve Business Unit te reserveren als onderdeel van het Business Paviljoen. Deze Business Unit kan worden gebruikt als hospitality ontvangst voor personeel en relaties. 


Ontmoet 4.000 Business Runners in het Business Paviljoen

Alle bedrijven opgeteld lopen er ruim 4.000 Business Runners mee aan de NN CPC Loop Den Haag! Op het Malieveld faciliteren wij een ontmoetingsruimte, het Business Paviljoen, voor alle teams en relaties met kleedruimte, muziek, consumpties en een extra toegangsbandje voor een begeleider. Dit is zowel voor als na de loop toegankelijk om prettig voor te bereiden en om na de loop te borrelen en te netwerken. Hier vindt tevens na afloop de prijsuitreiking van snelste Business Teams (1, 2 en 3) per afstand plaats. Ook worden de snelste man en vrouw op iedere afstand gehuldigd. Toegang is standaard toegankelijk voor elk Business Team.


Wat krijgen de teamleden


Startnummer

Startnummer, spelden en tijdregistratie

Officiële medaille

Unieke herinnering aan jouw deelname

Verzorging

Water onderweg en na de finish

Prijs

De snelste Business Teams (1, 2 en 3) per afstand worden gehuldigd in het Business Paviljoen op het Malieveld


Wat krijgt het bedrijf


Business Paviljoen

Toegang tot het Business Paviljoen

Uitslag

Teamuitslag op internet

Oorkonde

Downloadable bedrijfsoorkonde

Naamsvermelding

Naamsvermelding van het bedrijf op onze website met doorlink


Consumptiebonnen

3 consumptiebonnen

Teamfoto

Teamfoto

Begeleider

Extra toegangsbandje voor een begeleider

Infopakket

Informatiepakket


Controles

Algemene voorwaarden

Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Bevestiging

Als je het team hebt ingeschreven, wordt het verschuldigde bedrag door ons gefactureerd. Je ontvangt automatisch een bevestiging per e-mail. Zorg dus dat het e-mailadres van de contactpersoon correct is ingevuld. Mocht je na inschrijving gegevens willen wijzigen of alsnog een product willen bestellen, dan kan dit eenvoudig door in te loggen op jouw account via het inschrijfformulier.

Handleiding voor inschrijven

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een team of bij het inschrijven van een bestaand team? Lees dan deze praktische handleidingen door.

Groep aanmaken
Bekijk hier het stappenplan voor het aanmelden, invoeren en wijzigen van een groep.

Doe mee aan een groep
Bekijk hier het stappenplan voor het deelnemen aan een bestaande groep.

 

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd voor deelname aan de Business Runs is 18 jaar voor de NN Halve Marathon, 14 jaar voor de AA Drink 10 km Loop en 12 jaar voor de 5 km Loop op de dag van het evenement.

Wedstrijdreglement

Bekijk hier het wedstrijdreglement.