Veelgestelde vragen

Bekijk op deze pagina alle veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Houd er rekening mee dat de onderstaande informatie onder voorbehoud van wijzigingen is.

FAQ's COVID-19

Wat is de nieuwe datum van de NN CPC Loop Den Haag?

De 46e editie vindt plaats op zondag 25 september 2022.

Waarom is de NN CPC Loop Den Haag verplaatst?

Door de aanhoudende onduidelijkheid rondom COVID-19 hebben we besloten het evenement te verplaatsen. Lees hier meer over het besluit.

Wat gebeurt er met mijn inschrijving?

Gezien de uitzonderlijke omstandigheden rondom COVID-19 blijven de voor de 46e editie aangeschafte startbewijzen (inclusief eventueel extra bestelde producten) van alle ingeschreven en betalende deelnemers, afwijkend van onze algemene voorwaarden, geldig voor de editie in 2022. Je hoeft hiervoor niets te doen.

Wat als ik niet kan deelnemen op de nieuwe datum?

Gezien de uitzonderlijke omstandigheden rondom COVID-19 bieden we alle individueel ingeschreven en betalende deelnemers de mogelijkheid om hun startbewijs, afwijkend van onze algemene voorwaarden, zonder extra kosten via ons vraag en aanbod-platform over te dragen aan iemand anders. Mocht je jouw startbewijs op korte termijn niet kunnen overdragen via het platform, kun je er ook voor kiezen jouw startbewijs nog even te behouden en later nogmaals aan te bieden. Biedt dit geen oplossing? Neem dan contact met ons op o.v.v. jouw bevestigingsnummer.

Hoe kan ik mijn inschrijving kosteloos overdragen?

Gezien de uitzonderlijke omstandigheden rondom COVID-19 bieden we alle individueel ingeschreven en betalende deelnemers de mogelijkheid om hun startbewijs, afwijkend van onze algemene voorwaarden, zonder extra kosten via ons vraag en aanbod-platform over te dragen aan iemand anders. Mocht je jouw startbewijs op korte termijn niet kunnen overdragen via het platform, kun je er ook voor kiezen jouw startbewijs nog even te behouden en later nogmaals aan te bieden.

Kan ik van afstand wijzigen?

Dit kan zodra de inschrijving geopend is, mits de gewenste afstand nog niet is uitverkocht. Wijzigen naar een hogere afstand kan met als voorwaarde dat het verschil in prijs wordt voldaan. Bij wijziging naar een lagere afstand, vindt geen restitutie van het inschrijfgeld (of een deel daarvan) plaats.

Stappenplan

 • Log in op jouw account. De link en het wachtwoord staan in de bevestigingsmail;
 • Klik op ''race wijzigen'';
 • Kies de afstand die je wilt lopen en klik op ''doorgaan''.

Als je voor een hogere afstand hebt gekozen en er is prijsverschil, dien je het verschuldigde bedrag af te rekenen door op ''afrekenen'' te klikken.

Mijn kind staat ingeschreven voor de gro-up Jeugdloop en is daar in 2022 te oud voor. Wat nu?

Indien jouw kind te oud is om deel te nemen aan de gro-up Jeugdloop 1 km (0 t/m 10 jaar) bieden wij je de volgende opties aan:

 1. We zetten je inschrijving over naar de gro-up Jeugdloop 2.5 km. Je hoeft voor de overschrijving geen extra kosten te betalen. 
 2. We annuleren je inschrijving en zullen je inschrijfgeld terugstorten op je rekening.

Indien jouw kind te oud is om deel te nemen aan de gro-up Jeugdloop 2,5 km (8 t/m 12 jaar)bieden wij je de volgende opties aan:

 1. We zetten je inschrijving over naar de On 5 km Loop Den Haag. Je hoeft voor de overschrijving geen extra kosten te betalen.
 2. We annuleren je inschrijving en zullen je inschrijfgeld terugstorten op je rekening. 

We horen graag welke optie je kiest. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar info@cpcloopdenhaag.nl onder de vermelding van: Wijziging inschrijving gro-up Jeugdloop 1 km of 2,5 km. 

Ik heb me opgegeven als vrijwilliger. Moet ik me opnieuw opgeven voor de nieuwe datum?

Jouw inschrijving als vrijwilliger voor de zeventigste editie komt te vervallen. Zodra het aanmeldformulier voor de editie van 2022 opengaat, ontvang je van ons een e-mail ter herinnering met daarin de nieuwe aanmeldlink. Heb je nog vragen over jouw aanmelding, stuur dan een e-mail naar vrijwilligers.utrecht@golazo.com o.v.v. ‘vrijwilliger Singelloop Utrecht’.

Inschrijving

COVID-19

Wat gebeurt er met mijn inschrijving wanneer de NN CPC Loop Den Haag ten gevolge van Covid-19 geen doorgang kan vinden op zondag 13 maart 2022?
Wanneer het evenement op zondag 13 maart 2022 onverhoopt geen doorgang kan vinden ten gevolge van COVID-19, blijven alle individueel aangeschafte startbewijzen geldig voor de 46e editie op de nieuw te bepalen datum. Indien je staat ingeschreven als onderdeel van een groep, blijft jouw inschrijving ook geldig. Wanneer een groepslid niet kan deelnemen tijdens de 46e editie op de nieuw te bepalen datum, kan de contactpersoon van de groep deze uit de groep verwijderen en een nieuwe deelnemer toevoegen.

Wat als ik niet kan deelnemen op zondag 13 maart 2022?
Gezien de uitzonderlijke omstandigheden rondom COVID-19 bieden we alle individueel ingeschreven en betalende deelnemers de mogelijkheid om hun startbewijs, afwijkend van onze algemene voorwaarden, zonder extra kosten via ons vraag en aanbod-platform over te dragen aan iemand anders. Mocht je jouw startbewijs op korte termijn niet kunnen overdragen via het platform, kun je er ook voor kiezen jouw startbewijs nog even te behouden en later nogmaals aan te bieden. Biedt dit geen oplossing? Neem dan contact met ons op o.v.v. jouw bevestigingsnummer. 

Hoe kan ik mijn startnummer kosteloos overdragen? 
Gezien de uitzonderlijke omstandigheden rondom COVID-19 bieden we alle individueel ingeschreven en betalende deelnemers de mogelijkheid om hun startbewijs, afwijkend van onze algemene voorwaarden, zonder extra kosten via ons vraag en aanbod-platform over te dragen aan iemand anders.

Welke Covid-19 maatregelen gelden er tijdens de NN CPC Loop Den Haag?
Uiteraard volgen we de ontwikkelingen nauwgezet en zullen we alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico’s te vermijden. Op dit moment is er nog niet bekend of er maatregelen zijn op 13 maart 2022. Zodra hier meer over bekend is zullen wij jou hierover zo snel als mogelijk informeren.

Afstand wijzigen

Kan ik mijn afstand wijzigen?
Je kunt van afstand wijzigen mits de gewenste afstand nog niet is uitverkocht. Wijzigen naar een hogere afstand kan met als voorwaarde dat het verschil in prijs wordt voldaan. Bij wijziging naar een lagere afstand, vindt geen restitutie van het inschrijfgeld (of een deel daarvan) plaats.

Stappenplan

 • Log in op jouw account. De link en het wachtwoord staan in de bevestigingsmail;
 • Klik op ''race wijzigen''; 
 • Kies de afstand die je wilt lopen en klik op ''doorgaan''.
 • Als je voor een hogere afstand hebt gekozen en er is prijsverschil, dien je het verschuldigde bedrag af te rekenen door op ''afrekenen'' te klikken.

Let op: wijzig jij jouw afstand na 21 augustus? Kom dan op de dag van het evenement naar de helpdesk om een sticker op te halen die je op jouw startnummer dient te bevestigen. Hiermee word je toegelaten tot het start van van jouw nieuwe afstand.

Algemene voorwaarden

Wat zijn de algemene voorwaarden?
Klik hier voor de algemene voorwaarden. 

Annuleren

Kan ik mijn inschrijving annuleren?
Je kunt alleen annuleren als je staat ingeschreven voor de NN Halve Marathon (21,1 km) én je een annuleringsregeling hebt afgenomen. Bekijk voor meer informatie de algemene voorwaarden. Annuleringsverzoeken dienen uiterlijk tot en met 16 augustus via het contactformulier te worden ingediend.

Je kunt jouw startnummer overdagen aan iemand anders door in te loggen in jouw account en de stappen te volgen. Klik hier voor het stappenplan voor het overdragen van een startbewijs. Indien je het startnummer overdraagt na 13 februari zal jouw naam zichtbaar zijn op het startnummer, omdat deze al zijn gedrukt. Het startnummer wordt naar het adres van de originele deelnemer gestuurd, dus u bent zelf verantwoordelijk voor de overdracht van uw startnummer. 

Bevestigingsmail

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, wat nu?
Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je een bevestigingsmail. Zorg er dus voor dat jouw e-mailadres correct is ingevoerd. Controleer ook je spambox als je de e-mail niet binnen 30 minuten hebt ontvangen. Indien hij ook daar niet staat, neem dan contact met ons op.

Coachnummer

Hoe bestel ik een coachnummer?
Bij de gro-up Jeugdloop 1 km, gro-up Jeugdloop 2,5 km is het mogelijk om tijdens het inschrijven een coachnummer te bestellen. Scholen krijgen één gratis coachnummer per 10 leerlingen en hoeven geen coachnummers te bestellen. Extra coachnummers kunnen bijbesteld worden via het registratieformulier voor € 3,50. Bij de CPC4ALL is het coachnummer inbegrepen bij de inschrijving.

Datum

Wanneer is de NN CPC Loop Den Haag?
Zondag 25 september 2022

 • NN Halve Marathon
 • 10 km Loop
 • ON 5 km Loop
 • gro-up Jeugdloop 2,5 km 
 • gro-up Jeugdloop 1 km
 • CPC4ALL
Limited Edition Running Shirt

Kan ik een shirt bestellen?
Je kunt tijdens het inschrijven (zolang de voorraad strekt) een Limited Edition Running Shirt bestellen voor € 20,-. Bekijk het ontwerp hier in het groot. De maattabel kun je hier vinden. Heb je je al ingeschreven? Je kunt het event shirt bestellen door in te loggen op jouw account en te klikken op 'voeg producten toe'. Bestelde shirts kunnen op zaterdag 24 september en zondag 25 september 2022 opgehaald worden op het Malieveld. 

Let op: het evenement is verplaatst. Naast jouw startbewijs blijven ook jouw eventueel extra bestelde producten (zoals het shirt) geldig voor de editie in 2022.

Inschrijven

Kan ik me inschrijven?
De inschrijving voor de 46e editie van de NN CPC Loop Den Haag is geopend. Daarnaast kun je kijken of je een startnummer kunt bemachtigen via ons vraag en aanbod-platform. Heb je een vraag? Kijk dan of je het antwoord hierop in onze FAQ's kunt vinden.

Inschrijven als bedrijf of school

Hoe schrijf ik me in als bedrijf, groep of school?
- Klik hier voor het stappenplan voor het aanmaken, invoeren en wijzigen van een groep/business team.
- Klik hier voor het deelnemen aan een bestaande groep/business team.
- Klik hier voor het aanmaken, invoeren en wijzigen van scholen.

Inschrijving wijzigen

Kan ik mijn inschrijving wijzigen?
Mocht je na jouw inschrijving jouw adres willen wijzigen, alsnog een product willen bestellen, jouw afstand willen wijzigen of jouw startbewijs willen overdragen, dan kan dit eenvoudig door in te loggen op jouw account.

Leeftijden

Wat zijn de minimale leeftijden om deel te nemen?
Voor de leeftijdslimieten is de leeftijd op de dag van het evenement van toepassing.

 • NN Halve Marathon: 18 jaar 
 • 10 km loop: 14 jaar
 • ON 5 km loop: 12 jaar
 • gro-up Jeugdloop (2,5 km): 8 t/m 12 jaar
 • gro-up Jeugdloop (1 km): 0 t/m 10 jaar
 • CPC4ALL (1 km): 0 t/m 100 jaar
Sluiting inschrijving

Wanneer sluit de inschrijving?
Je kunt je tot de start van de desbetreffende afstand (digitaal) inschrijven, mits deze niet is uitverkocht.

Snelle lopers

Kan ik me aanmelden als snelle loper?
Klik hier voor meer informatie over snelle lopers.

Startbewijs overdragen

Kan ik mijn startbewijs overdragen?
Je kunt jouw startnummer overdragen aan iemand anders door in te loggen in jouw account en de stappen te volgen. Klik hier voor het stappenplan voor het overdragen van een startbewijs. Indien je het startnummer overdraagt na 13 juli zal jouw naam niet zichtbaar zijn op het startnummer, omdat deze al zijn gedrukt. Het startnummer wordt naar het adres van de originele deelnemer gestuurd, dus u bent zelf verantwoordelijk voor de overdracht van uw startnummer. 

Startwaves

Hoe worden de startwaves ingedeeld?
De indeling van de startwaves wordt bepaald op basis van jouw opgegeven verwachte eindtijd in het inschrijfformulier. In verband met de productie van de startnummers is het mogelijk om tot 21 augustus je verwachte eindtijd in te vullen. Hierna worden alle deelnemers automatisch in de laatste startwave ingedeeld. Let op: wijzigen van startwave is dan niet meer mogelijk. Je mag wel in een latere startwave starten. De aanduiding van de vakken gebeurt middels een kleur. In welk startvak je moet starten, is op je startnummer aangeduid met de kleur van het startvak.

Snel startvak
Heb jij een finishtijd, onder onderstaande tijden, die je na 1 maart 2019 gelopen hebt en die getimed is door MyLaps? Dan kun jij in het inschrijfformulier automatisch het gewenste snelle startvak kiezen. Als jouw uitslag niet getimed is door MyLaps, dien je een bewijs van jouw gelopen tijd te sturen naar info@cpcloopdenhaag.nl, zodat we je in juiste startvak kunnen plaatsen. Vul je bij jouw inschrijving geen verwachte eindtijd in? Dan wordt je automatisch in jet laatste startvak geplaatst. 

NN Halve Marathon - startvak A

< 1:30

NN Halve Marathon - startvak B

< 1:40

10 km Loop - startvak A

< 0:45

ON 5 km Loop - startvak A

< 0:18


Om de doorstroming op het parcours te bevorderen, ben je ingedeeld in een startvak die vermeld staat op je startnummer. Het is niet meer mogelijk om je startvak te wijzigen. Zorg dat je minimaal 15-30 minuten voor de start in je startwave staat opgesteld. Klik hier voor meer informatie over snelle lopers.

Studentenkorting

Krijg ik als student korting?
Studenten krijgen korting bij deelname aan de NN CPC Loop Den Haag. De korting bedraagt €3,- voor de NN Halve Marathon, € 2,50 voor de 10 km loop en € 2,00 voor de ON 5 km loop. 

Voorwaarden

 • Als student sta je inschreven voor een voltijd dagopleiding aan een Nederlandse universiteit of HBO-instelling;
 • Je dient voorafgaand aan het evenement al minimaal één jaar student te zijn;
 • Je bent tussen de 16 en 30 jaar op de dag van het evenement;
 • Wanneer je het startnummer ophaalt, dien je jouw studentenpas te laten zien.

 

Event info

Bereikbaarheid

Hoe reis ik in naar de start?
Wij adviseren deelnemers en toeschouwers zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen. Houd er rekening mee dat veel wegen zijn afgesloten. Klik hier voor alle informatie over de bereikbaarheid.

Business Runs

Waar kan ik informatie over de Business Runs vinden?
Klik hier voor alle informatie over de Business Runs.

Douches

Is er douchegelegenheid?
Nee, er zijn geen douchegelegenheden. 

Finishcertificaat

Krijg ik een finishcertificaat?
Elke finisher krijgt een persoonlijk finishcertificaat welke te downloaden is. De link naar de uitslagenpagina ontvang je per e-mail na het evenement. 

Finishfoto

Worden er finishfoto's gemaakt?
Marathon Photos maakt op verschillende plekken langs het parcours en natuurlijk bij de finish foto's die je na afloop terug kunt vinden op jouw persoonlijke uitslagenpagina. Zorg dat jouw startnummer goed zichtbaar is en lach naar de camera. De link naar de uitslagenpagina ontvang je per e-mail na het evenement. 

Kleedgelegenheid

Kan ik me ergens omkleden tijdens het evenement? 
De kleedgelegenheid is gevestigd op het evenemententerrein op het Malieveld. De kleedgelegenheid is uitsluitend toegankelijk voor deelnemers, dus niet voor begeleiders. Toegang tot de kleedgelegenheid voor aanvang en na afloop van de NN CPC Loop Den Haag is alleen mogelijk op vertoon van je startnummer. Tassenafgifte kun je voor € 2,- bij je inschrijving bestellen. 

Medaille

Krijg ik een medaille?
Alle deelnemers ontvangen na het passeren van de finish een medaille als herinnering aan het evenement. Bovendien kun je deze medaille laten graveren met jouw naam en eindtijd. 

Medaille graveren

Kan ik mijn medaille laten graveren? 
Alle deelnemers kunnen direct na afloop hun medaille laten graveren met naam en tijd. In het inschrijfformulier kun je hiervoor ''medaille graveren'' aanvinken voor € 7,-. Indien je dit nog niet gedaan hebt, kun je dit nog toevoegen door in te loggen op jouw account. Je kunt ook na het evenement besluiten je medaille te graveren, dan kost het € 9,-. De medailles van de gro-up Jeugdlopen 2,5 km en 1 km en de CPC4ALL kunnen alleen met naam gegraveerd worden (€ 5,- tijdens inschrijven, € 7,- ter plaatse).

Muziek

Is er muziek op het parcours?
Op de dag van de NN CPC Loop Den Haag staan er bij de NN Halve Marathon verschillende muziekpunten langs het parcours om je aan te moedigen en toeschouwers te entertainen. Ook langs parcours van de ON 5 km en 10 km staan meerdere muziekpunten.
Wil jij je aanmelden als band, DJ of orkest? Neem dan contact met ons op.

Parcoursen

Hoe zien de parcoursen eruit?
Klik hier voor alle parcoursen.

Prijzen

Is er een prijsuitreiking?
Elke deelnemer die tijdig de finish haalt, ontvangt een medaille.

Programma

Hoe ziet het programma eruit?
Klik hier voor alle programma's.

Rugtas of camelbag in het startvak

Mag ik mijn rugtas of camelbag meenemen in het startvak?
We adviseren je in loopkleding naar de start te komen. Het is niet toegestaan om tassen/rugzakken mee te nemen in de startvakken (m.u.v. camelbags) of onbeheerd achter te laten rondom het evenemententerrein of parcours. Alles wat onbeheerd wordt achtergelaten, wordt verwijderd en weggegooid in verband met de veiligheid. 

Start en finish

Waar zijn de start en finish?
Klik hier voor alle informatie over de start en finish.

Startnummer

Krijg ik mijn startnummer toegestuurd of moet ik hem ophalen?
Klik hier voor alle informatie omtrent het ontvangen van jouw startnummer. 

Je wordt dringend verzocht voor je eigen veiligheid het medisch paspoort aan de achterzijde van het startnummer in te vullen. Het startnummer dien je op de borstzijde te dragen. Het startnummer is persoonlijk en niet overdraagbaar. Bij calamiteiten dient jouw startnummer namelijk als medisch paspoort.

Tassenafgifte

Kan ik mijn tas ergens afgeven tijdens het evenement? 
Tijdens jouw inschrijving kun je in het inschrijfformulier kun je de optie tassenafgifte (€ 2,-) aanvinken t/m 13 februari. Op je startnummer vind je vervolgens een label die je gebruikt bij het inleveren van je tas op het Malieveld. Let op: jouw startnummer geldt bij het ophalen van je tas als bewijs.

Vanaf 14 februari is het niet meer mogelijk dit te bestellen. Mocht je geen tassenafgifte label hebben besteld, dan kun je je tas (onbewaakt) in de kleedkamer laten. De kleedruimtes zijn alleen toegankelijk voor deelnemers (op vertoon van het startnummer).

Tijdregistratie

Is er tijdregistratie?
Bij de NN Halve Marathon, 10 km Loop, 5 km Loop en de Business Runs zal de MYLAPS BibTag worden gebruikt voor het registreren van je tijd. Achter op je startnummer (Bib) bevindt zich een elektronische chip (Tag) en een kunststof afstandhouder. BibTag maakt het registreren van je tijden heel eenvoudig, het enige wat je moet doen is het correct dragen van het startnummer. 

Informatie om een goede tijdsregistratie te garanderen:

 • Draag het startnummer zichtbaar op de borst. Bedek het startnummer niet met een jack of met je handen tijdens het passeren van de matten op de start- en finishlijn. Deze matten vangen het signaal van je BibTag op (Let ook op met het indrukken van je eigen stopwatch op de start- en finishlijn).
 • Vouw of kreukel het startnummer niet. Zeker niet op de plaats waar de Tag zit.
 • Gebruik vier speldjes op de hoekpunten van het startnummer, doorboor de Tag niet.
 • Verwijder de kunststof afstandhouder niet.
 • De BibTag werkt op basis van een andere technologie dan de MYLAPS ChampionChip. Daarom kun je tijdens dit evenement geen gebruikmaken van je gele of groene MYLAPS ChampionChip. Je kunt je MYLAPS ChampionChip echter gewoon aan je schoen laten zitten, deze stoort niet op het BibTag syteem.

De Tags hoeven niet ingenomen te worden na de race, je kunt het startnummer (met Tag) als souvenir bewaren of bij het gewone afval weggooien (kunststof).

Wat is de officiële tijd?
De brutotijd is de officiële tijd. Deze start op het moment dat het startschot gegeven wordt en stopt op het moment dat je de finish passeert. De nettotijd is de tijd die start op het moment dat je de mat op de startlijn passeert en stopt als je de finish passeert. De nettotijd wordt als extra service vermeld.

Tijdsaanduiding

Waar staan de kilometers aangegeven?
Tijdens de NN Halve Marathon staan op de volgende punten klokken:

 • Start
 • Elk 5 kilometerpunt
 • Finish

Tijdens de 10 km Loop vind je op de volgende punten klokken:

 • Start
 • Finish

Deelnemers aan de ON 5 km Loop zien onderweg op de volgende punten klokken staan:

 • Start
 • Finish
Tijdslimieten

Wat zijn de tijdslimieten?
In verband met het programma en het tijdig vrijgeven van het parcours hanteren wij de volgende tijdslimieten. 

 • NN Halve Marathon: 2 uur en 30 minuten 
 • 10 km Loop: 1 uur en 20 minuten
 • ON 5 km Loop: 45 minuten
 • gro-up Jeugdloop (2,5 km): 20 minuten
 • gro-up Jeugdloop (1 km): 15 minuten
 • CPC4ALL (1km): 20 minuten

Deelnemers die na de deadline de finish passeren, worden niet meer opgenomen in de wedstrijduitslag en ontvangen geen medaille.

Toiletten

Waar bevinden de toiletten zich?
Toiletten vind je bij de start, om de 2,5 km langs het parcours 
en bij de finish.

Uitslagen

Waar vind ik mijn uitslag?
De uitslagen worden na afloop gepubliceerd op deze pagina. De link naar de uitslagenpagina ontvang je ook per e-mail na het evenement. Let op: de bruto tijd is de officiële tijd. Heb je een vraag of opmerking over jouw uitslag? Stuur dan een e-mail naar Mylaps Event Timing o.v.v. je startnummer en eventueel zelf geklokte tijden. 

Verzorging op het parcours

Welke verzorging krijg ik onderweg?
Tijdens de NN CPC Loop Den Haag zijn de verzorgingsposten met AA Drink-Iso Lemon (Isotone sportdrank) en water ingericht. 

Locaties verzorgingsposten NN Halve Marathon (21,1 km)

 • Post 1: ca. 5 km
 • Post 2: ca 10 km
 • Post 3: ca. 14 km
 • Post 4: ca. 17,5 km

Locaties verzorgingsposten 10 km Loop

 • Post 1: ca. 5 km

Verzorging ON 5 km loop, gro-up Jeugdloop (2,5 km en 1 km)
Direct na de finish ontvangt iedere deelnemer een bekertje water en een flesje AA Drink-Iso Lemon.
 

Wedstrijdreglement

Wat is het wedstrijdreglement?
Klik hier voor het 
wedstrijdreglement.

Overig

App

Is er een app?
In aanloop naar het evenement wordt de CPC app vernieuwd. In deze app:

 • Kunnen je vrienden je volgen via de live-tracking functie (kort voor het evenement voegen wij alle deelnemers toe);
 • Kun je alle belangrijke informatie en updates vinden;
 • Kun je selfies maken met onze selfiefilters.

Download hier de gratis app voor Android
Download hier de gratis app voor iOS

Gevonden voorwerpen

Wat gebeurt er met gevonden voorwerpen?
Gevonden voorwerpen worden verzameld bij de tassenafgifte. Neem contact met ons op als jouw spullen hier ook niet liggen. Na afloop van het evenement hebben wij zicht op alle gevonden voorwerpen.

Goede doel

Wat is het goede doel van de NN CPC Loop Den Haag?
Het goede doel dit jaar is Special Olympics Nederland. Klik hier voor alle informatie over het goede doel.

Hotel

Waar kan ik overnachten?
Maak het jezelf en jouw supporters gemakkelijk en extra leuk en maak er een weekend Den Haag van! Denhaag.info biedt een overzicht van hippe hostels tot luxe (design)hotels: voor elke smaak en elk budget is een passende slaapplek te vinden.

Medisch advies en medische verzorging

Wat wordt er medisch geadviseerd en welke medische verzorging is er op het parcours?
Klik hier voor alle informatie over het medisch advies en de medische verzorging op het parcours. 

Training

Hoe bereid ik mij het beste voor op mijn race?
Klik hier voor alle informatie rondom een goede voorbereiding.

Vrijwilligers

Welke vrijwilligerstaken zijn er en hoe kan ik mij aanmelden?
Klik hier voor alle informatie over vrijwilligers. 

Wachtlijst

Is er een wachtlijst voor uitverkochte afstanden?
De inschrijving van een onderdeel sluit zodra alle startnummers voor deze afstand zijn uitverkocht. Er is geen wachtlijst.


46e editie NN CPC Loop Den Haag verplaatst naar 25 september 2022

Door de aanhoudende onzekerheid rondom COVID-19 hebben we besloten de 46e editie van de NN CPC Loop Den Haag te verplaatsen naar 25 september 2022.

Lees meer