Vrijwilligers


Ben jij erbij als vrijwilliger tijdens de NN CPC Loop Den Haag?


Individuele vrijwilliger

Houd onze website in de gaten om je aan het einde van dit jaar aan te melden voor de editie van 2018. Heb je eventuele vragen, dan kun je een e-mail sturen naar vrijwilligerscoördinator Annemarie Stap. Behalve naar je persoonsgegevens vragen wij naar welke vrijwilligerstaak jouw voorkeur uitgaat. Wij garanderen niet dat je voorkeur ook gehonoreerd kan worden, maar wij proberen hier wel zo veel mogelijk rekening mee te houden. Hier lees je alles over de vrijwilligerstaken.

Direct Aanmelden

Groepen vrijwilligers

Tijdens de NN CPC Loop Den Haag krijgen we niet alleen ondersteuning van honderden individuele vrijwilligers, maar komt er ook hulp van diverse scholen (middelbare scholen, MBO en HBO opleidingen), verenigingen en scoutinggroepen. De meeste van deze groepen worden ingezet op het 21 kilometerslange parcours. Daar ondersteunen zij op de verzorgingsposten. Duizenden bekertjes water en sportdrank worden uitgereikt aan de sportievelingen. Deze hulp is onmisbaar!

Lees meer

Vaste vrijwilligers

Het team van vaste vrijwilligers bestaat uit zo’n 35 personen. Deze werken in afzonderlijke teams aan de organisatie van de NN CPC Loop Den Haag en zorgen er met elkaar voor dat alles op rolletjes verloopt. Momenteel zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor diverse functies. Een mooie kans voor eenieder om persoonlijke ontwikkeling en een waardevolle aanvulling op het cv te creëren.

Vacatures