Nationale-Nederlanden en de NN CPC Loop Den Haag

Op de NN CPC Loop Den Haag is het Nationale-Nederlanden Pacing Team (powered by Runner’s World) aanwezig om deelnemers naar hun gewenste finishtijd te hazen op de halve marathon. Wil je met een van de pacers meelopen? Dat kan! Je kunt je eenvoudig aansluiten bij een pacer in jouw startvak. Je herkent ze aan hun witte Nationale-Nederlanden shirt met de tekst ‘Pacing Team’ en de vlaggen met streeftijden erop.

Nieuw dit jaar bij de NN CPC Loop Den Haag is dat alle lopers, van jong tot oud, hun naam kunnen terugvinden op een namenwand. Deze grote wand staat op het Malieveld.

Als supporter van alle hardlopers ondersteunt Nationale-Nederlanden ook de CPC4ALL; een belevenis voor iedereen die om welke reden dan ook niet mee kan doen aan een van de bestaande onderdelen van de NN CPC Loop Den Haag. Deelnemers aan de CPC4ALL leggen het parcours van de 1 kilometer af, maar dan op alternatieve wijze. Zij mogen zich voortbewegen met een loopfiets, rolstoel, handbike of ander hulpmiddel.

Aan de verschillende onderdelen van NN CPC Loop Den Haag nemen ook verschillende lopers met een visuele beperking deel. Zij worden hierbij ondersteund door zogenaamde ‘buddies’. Dit alles wordt gefaciliteerd door Stichting Running Blind, dat de kwaliteit van leven van mensen met een visuele beperking wil verbeteren door veilig hardlopen mogelijk te maken. Nationale-Nederlanden ondersteunt Stichting Running Blind al sinds 2018.

Wil je meer weten over onze initiatieven in het hardlopen? Kijk dan op www.supportervanallehardlopers.nl en volg @supportervanallehardlopers op Instagram.

Meer info