Nationale-Nederlanden

Wat belangrijk is voor jou, is belangrijk voor ons, want er is maar één Nederlander zoals jij. Iedereen loopt voor het bereiken van een doel. Van een gezonder leven, vrijheid in je hoofd, tot het realiseren van een sportieve prestatie. Het maakt niet uit wie je bent of welke afstand je loopt, wij helpen bij het bereiken van al die persoonlijke hardloopdoelen. Door uit te dagen, aan te moedigen, te begeleiden en mee te juichen na het bereiken van de finish.

Nationale-Nederlanden.
Supporter van alle hardlopers.

Nationale-Nederlanden, onderdeel van NN Group, is in 2014 gestart met sponsoractiviteiten in de hardloopsport. Inmiddels zijn we de trotse sponsor van tientallen hardloopevenementen in Europa en Japan, waaronder de NN Marathon Rotterdam en de NN CPC Loop Den Haag. De sponsoractiviteiten zijn erop gericht om mensen te helpen bij het behalen van hun sportieve doelen. Dit gebeurt onder andere door begeleiding met het pacing team en activaties zoals de hardloopsupporter, het digitale juichmoment of NN Running Day. “Met deze activiteiten willen we lopers stimuleren hun doel te behalen” aldus Remco Barbier, Head of Branding NN Group.

Meer info

Inschrijving voor de 46e editie van de NN CPC Loop Den Haag is geopend

De Inschrijving voor de NN CPC Loop Den Haag is geopend. De 46e editie vindt eenmalig plaats in het najaar: zondag 26 september 2021. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen nauwgezet en zullen we alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico’s te vermijden.

Lees meer