gro-up

Trotse sponsor van de gro-up 1 km en 2,5 km presenteert zich!
gro-up Kinderopvang is de sponsor van de gro-up Jeugdlopen én verzorgt heel verrassende activiteiten in de gro-uptent op het Malieveld! De kinderen van gro-up Kinderopvang lopen mee met de populaire gro-up Jeugdloop 1km. Op het Malieveld staat de gro-uptent waar wij verschillende sportieve en verrassende activiteiten organiseren. Alle kinderen zijn welkom!

Sport en bewegen
gro-up Kinderopvang wil alle kinderen kennis laten maken met de loopsport. Bewegen past bij een gezonde leefstijl én is goed voor de ontwikkeling van uw kind. Ook op onze kinderopvang besteden we dagelijks veel aandacht aan sport en bewegen.

Opdoen van ervaringen
Buiten het feit dat kinderen spelen leuk vinden, leren zij door te spelen. Hierdoor doen zij ervaringen op en ontwikkelen zij zich. Bij gro-up Kinderopvang ligt de nadruk op het opdoen van ervaringen, niet op het presteren.

Uw kind verdwaald? Kom naar het gro-up Trefpunt
Vlak na de finish staat de gro-uptent en tevens het gro-up Trefpunt. Als uw kind en u elkaar uit het oog verliezen, kunt u terecht bij het gro-up Trefpunt. Wij zorgen dan voor de opvang van uw kind(eren) en u.