gro-up

Sport en bewegen zijn belangrijk zijn voor de ontwikkeling van kinderen
Hardlopen is een lekkere laagdrempelige manier om te gaan sporten. Schoenen aan en gaan! Daarom is gro-up trotse sponsor van de jeugdlopen tijdens de NN CPC Loop Den Haag. De kinderen van gro-up kinderopvang lopen mee met de populaire gro-up jeugdloop 1 km of 2,5 km. En op het Malieveld staat de gro-up corner waar wij verschillende sportieve en verrassende activiteiten organiseren. Alle kinderen, jongeren en ouders zijn welkom!

Wij zijn gro-up
Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt: iedereen verdient de kans om het mooiste uit zichzelf te halen. Daarom bestaat gro-up. Hier creëren we samen met gezin en buurt een omgeving waarin kinderen van alle leeftijden kunnen groeien en ontwikkelen. We zijn actief in kraamzorg, kinderopvang, buurtwerk en jeugdhulp. We voelen ons verantwoordelijk voor elke stap in het groeipad van een kind, van zwangerschap tot zelfstandigheid. In de ideale wereld krijgt iedereen de ruimte om het mooiste uit zichzelf te halen. Die wereld bouwen wij voor kind, gezin en buurt.

Jouw kind verdwaald? Kom naar het gro-uptent
Vlak na de finish staat de gro-uptent. Als jullie elkaar uit het oog verliezen, kun je bij ons terecht. Wij zorgen voor de opvang van de verdwaalde kind(eren).