Doornbos Equipment

Doornbos Equipment is sponsor van de NN CPC Loop Den Haag en de stille kracht in de opbouw en afbouw van dit evenement. Wij leveren alle hoogwerkers, gators, heftrucks en verreikers voor de op- en afbouw van de NN CPC Loop Den Haag . En bij dit grote evenement midden in de stad, komt veel kijken: infrastructuur, tijdsdruk en heel veel deelnemers, bezoekers en bewoners. Wij zien dit niet als een last, maar als een mooie uitdaging.

Plannen zonder dat het opvalt
Doornbos Equipment is landelijk een begrip in de op- en afbouw van grote evenementen, festivals en sport-events. Samen met onze opdrachtgever onderzoeken we de logistieke cirkel en hoe we alles zo veilig en toch zo efficiënt mogelijk kunnen neerzetten én weer weghalen. Zonder dat deelnemers maar een seconde over na hoeven te denken, hoe eigenlijk al die spullen hier terecht zijn gekomen en zijn opgehangen. Daar komt veel planning bij kijken!

Wij zijn er trots op de NN CPC Loop Den Haag mede mogelijk te kunnen maken.
Hardlopen zorgt ervoor dat mensen boven zichzelf uitstijgen. Ook binnen Doornbos geloven wij dat gezonde werknemers betere resultaten boeken. We besteden daarom extra veel aandacht aan de fitheid van onze werknemers. Samen plukken we daar de vruchten van!

Get the Green machine
Ons familiebedrijf bestaat al ruim tachtig jaar en heeft meer dan honderd actieve werknemers waar we trots op zijn. Wij leveren niet zomaar ons materieel, wij denken mee met onze klant in wat hij of zij nodig heeft. Daarnaast hebben wij de Doornbos Academy, waarmee onze opdrachtgevers de juiste certificeringen kunnen behalen op eigen locatie. En met onze Get The Green Machine campagne willen we aandacht trekken voor milieuvriendelijke alternatieven in materieel.

We wensen alle medewerkers van de NN CPC Loop Den Haag veel succes!