Nationale-Nederlanden Pacers


Wat is het Nationale-Nederlanden Pacing Team powered by Runner's World team?

Pacers zijn tempobegeleiders, die door hun ruime wedstrijdervaring, de afstand, omstandigheden en het tempo perfect aanvoelen. Hierdoor zijn ze in staat heel gelijkmatig naar de finish te lopen. Om jou door de moeilijke momenten heen te slepen, laten zij zich af en toe terugvallen in de groep om je moed in te spreken en voorzien ze je van tips en adviezen van onschatbare waarde.

De groepen deelnemers worden verdeeld onder geplande streeftijden. Per groep lopen bij de NN CPC Loop Den Haag twee of drie pacers mee. Zij zijn duidelijk herkenbaar aan hun witte tenue en aan hun uiting met de streeftijd met de logo’s van Nationale-Nederlanden en Runner’s World erop.

Aan je deelname aan het Nationale-Nederlanden Pacing Team powered by Runner's World team zijn - buiten de gebruikelijke inschrijfgelden voor het evenement zelf - geen extra kosten verbonden.


Aanmelden

Meld je gratis aan via onderstaand formulier.Aanmelden

Heb jij een persoonlijk (loop)doel voor ogen?

Bij Nationale-Nederlanden vinden we het belangrijk om mensen te helpen bij het bereiken van hun persoonlijke doelen. Iedereen loopt voor het bereiken van een persoonlijk doel. Tijdens de NN CPC Loop Den Haag, hoef je dit niet alleen te doen. Het Nationale-Nederlanden Pacing Team powered by Runner's World helpt jou graag met het lopen van het juiste tempo, wat jouw streeftijd ook is. Jouw doel, jouw tempo.

Nationale-Nederlanden.
Supporter van alle hardlopers.