Pacers indeling 2024

De pacers stellen zich centraal op in het desbetreffende startvak, je kunt ze herkennen aan de herkenbare kleding en vlag met gewenste eindtijd
Wave Pacertijd Starttijd wave Aanwezig in startvak
Startvak A - onderdeel van wave 1 1:30 14:00 13:40
Startvak B - onderdeel van wave 1 1:35 14:00 13:40
Wave 1 1:40 - 1:45 14:00 13:40
Wave 2 1:50 - 1:55 14:15 13:55
Wave 3 2:00 - 2:05 - 2:10 14:30 14:10

Wat is het Nationale-Nederlanden Pacing Team powered by Runner's World team?

Pacers zijn tempobegeleiders, die door hun ruime wedstrijdervaring, de afstand, omstandigheden en het tempo perfect aanvoelen. Hierdoor zijn ze in staat heel gelijkmatig naar de finish te lopen. Om jou door de moeilijke momenten heen te slepen, laten zij zich af en toe terugvallen in de groep om je moed in te spreken en voorzien ze je van tips en adviezen van onschatbare waarde.

De groepen deelnemers worden verdeeld onder geplande streeftijden. Per groep lopen bij de NN CPC Loop Den Haag twee of drie pacers mee. Zij zijn duidelijk herkenbaar aan hun witte tenue en aan hun uiting met de streeftijd met de logo’s van Nationale-Nederlanden en Runner’s World erop.

Aan je deelname aan het Nationale-Nederlanden Pacing Team powered by Runner's World team zijn - buiten de gebruikelijke inschrijfgelden voor het evenement zelf - geen extra kosten verbonden.

Aanmelden

Het is niet nodig om je aan te melden. De pacers zijn verdeeld in de verschillende startgolfen. Er is geen centraal verzamelpunt, je kunt de pacers direct in de startvakken treffen.

Je kunt de pacers makkelijk herkennen aan de witte shirts en runningjacks met de logo’s van Nationale-Nederlanden en Runner’s World erop. Tijdens het lopen van de NN CPC Loop Den Haag zullen zij een rugzak met een vlag dragen, waarop duidelijk zichtbaar de streeftijd staat (zie onderstaande foto). Zo kun je de pacers onderweg blijven zien/volgen. De pacers zullen het tempo aangeven, maar zijn er ook om vragen van jou te beantwoorden of om jou door eventuele moeilijke momenten heen te slepen.

 

Aanmelden

Heb jij een persoonlijk (loop)doel voor ogen?

Bij Nationale-Nederlanden vinden we het belangrijk om mensen te helpen bij het bereiken van hun persoonlijke doelen. Iedereen loopt voor het bereiken van een persoonlijk doel. Tijdens de NN CPC Loop Den Haag, hoef je dit niet alleen te doen. Het Nationale-Nederlanden Pacing Team powered by Runner's World helpt jou graag met het lopen van het juiste tempo, wat jouw streeftijd ook is. Jouw doel, jouw tempo.

Nationale-Nederlanden.
Supporter van alle hardlopers.