Een weekend Den Haag
In het tweede weekend van maart kan iedereen in Den Haag in beweging komen. Op vrijdagavond 10 maart is de City Pier Night Walk de start van het sportiefste weekend van de hofstad. Bij deze sfeervolle avondwandeling wandelen de deelnemers van het Malieveld naar De Pier in Scheveningen. Op de route van 7 of 12km staan meerdere (muzikale) acts en passeer je Haagse highlights.

Op zaterdag is er voor de hardlopers de mogelijkheid om het startnummer op te komen halen op het Malieveld. 

Ren tegen kanker

Het goede doel van de NN CPC Loop Den Haag is dit jaar KWF Kankerbestrijding. Onder het motto “Ren tegen kanker” kunnen deelnemers hun deelname opdragen aan het goede doel en sponsorgeld ophalen. Ook kunnen deelnemers bij hun inschrijving een donatie doen.


Inschrijven
Vanaf vandaag kan worden ingeschreven voor alle onderdelen van de NN CPC Loop Den Haag: CPC4ALL van 1 km, gro-up Jeugdloop van 1 km, gro-up Jeugdloop van 2,5 km, 5 KM Loop, 10 KM Loop en de NN Halve Marathon. Ook is het mogelijk om je in te schrijven voor de City Pier Night Walk.

Bedrijventeams en scholen kunnen zich vanaf vandaag verzekeren van een plek. De uitnodiging voor het toevoegen van deelnemers volgt later.