LET’S (CLOUD) GO! 


Net begonnen aan je loop journey - of toch al wat kilometers op je Strava staan - én zin in een challenge in de vorm van een eerste marathon? Dan tipt On de Cloudgo als je partner in crimeZo is de Cloudgo ontworpen om zachte landingen en energieke take-offs te bieden, zodat ook eerste loopervaringen hemels aanvoelen. On’s CloudTec® technologie houdt je spierverzuring laag en je runner’s high hoog. Het pasklare Speedboard® schuift dan weer een lichtgewicht ontwerp en dynamische rebounds naar de voorgrond. Als het aankomt op innovatie tikt On’s nieuwe hardlooprevolutie meerdere boxjes aan - inclusief eco-credentials. Zo’n 85-90% van het polyester is namelijk gerecycled terwijl meer dan 25-30% van de schoen uit gerecycleerd materiaal bestaat.

“Hardlopen is een sport voor iedereen en in het afgelopen (her-)ontdekten veel mensen hardlopen als een manier om zowel fysieke als mentale gezond te blijven. De NN CPC Loop Den Haag biedt met diverse afstanden een uitdaging voor iedereen en geldt als een van de meest toegankelijke hardloopevents van Nederland. Wij dan zijn ontzettend trots dat we de komende twee jaar partner van de NN CPC Loop Den Haag mogen zijn”, zegt Sophia Broos, Marketing Manager bij On Nederland. 

Inschrijven voor de verschillende afstanden van de NN CPC Loop Den Haag doe je hier!

Over On
On werd geboren in de Zwitserse Alpen met één doel: de sensatie van hardlopen revolutioneren door iedereen de mogelijkheid te geven om op wolken te rennen. Elf jaar na de marktintroductie levert On buitengewone innovatie in premium schoenen, kleding en accessoires voor high-performance hardlopen, outdoor en dagdagelijkse activiteiten. On's bekroonde CloudTec®-innovatie, doelgericht design en baanbrekende stappen in de circulaire economie van sportmateriaal trekken een snelgroeiende fanbase en ‘s werelds grootste atleten aan - en inspireren mensen om te verkennen, te ontdekken en verder te dromen. On is wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 60 landen en onderhoudt een digitale community op www.on-running.com.