“We zijn er heel trots op dat ON zich voor twee jaar verbindt als titelsponsor van de 5 km Loop”, stelt Mario Kadiks, CEO van Golazo Nederland en organisator van de NN CPC Loop Den Haag. We zullen nauw samenwerken om de deelnemers te helpen hun persoonlijke doelen te bereiken. We kijken uit naar een mooie samenwerking.  

‘Hardlopen is een sport voor iedereen en in het afgelopen jaar (her-)ontdekten veel mensen hardlopen als een manier om zowel fysiek als mentaal gezond te blijven. 
De NN CPC Loop Den Haag biedt met diverse afstanden een uitdaging voor iedereen en geldt als een van de meest toegankelijke hardloopevents van Nederland. Wij zijn ontzettend trots dat we de komende twee jaar partner van de NN CPC Loop Den Haag mogen zijn’ zegt Sophia Broos, marketing manager bij ON Nederland.

Over ON
ON is ontstaan in de Zwitserse Alpen met maar één doel: een revolutie teweegbrengen in de sensatie van het hardlopen. Elf jaar na de marktintroductie levert ON een baanbrekende innovatie op het gebied van premium schoenen, kleding en accessoires voor high-performance hardlopen, buiten- en dagactiviteiten. De bekroonde ON- technologie en de grensverleggende voortuitgang in de circulaire economie van sportkleding hebben geresulteerd in de snelst groeiende en wereldwijde fanbase in specialty running. De technologie inspireert mensen om zich te verdiepen in onbevreesde prestaties door bewuste innovatie en doelgericht design waardoor iedereen de kans krijgt om op wolken te lopen.

Inschrijven
Inschrijven voor de verschillende afstanden van de NN CPC Loop Den Haag is nog mogelijk: CPC4ALL, Triodus Jeugdloop 1 km (traditioneel met Ernst & Bobbie), Triodus Jeugdloop 2,5 km, Business Runs van 5 km, 10 km en halve marathon, ON 5 km Loop, 10 km Loop en de NN Halve Marathon. Je kunt je hier inschrijven voor de 46ste editie.