Nieuws

Update afgelasting NN CPC Loop Den Haag 2019

11-3-2019

Wat gisteren een prachtig evenement voor een ieder had moeten zijn, werd een teleurstelling voor ons allen. De weergoden waren ons helaas niet gunstig gezind. Ondanks het feit dat wij al op vrijdag en op zaterdag voorzorgsmaatregelen hadden genomen in verband met de harde wind, konden wij als organisatie op zondagochtend op basis van de actuele weersverwachting en na overleg met de Burgemeester en hulpdiensten, helaas niets anders dan het gehele evenement af te gelasten.

Lees meer

NN CPC Loop Den Haag afgelast

10-3-2019
De organisatie acht het niet verantwoord om ruim 41.000 lopers van start te laten gaan onder extreme weersomstandigheden (code geel).

De NN CPC Loop Den Haag is afgelast! De organisatie acht het niet verantwoord om ruim 41.000 lopers van start te laten gaan onder onstuimige weersomstandigheden (code geel). Er is te veel en te harde wind, de windkracht is oplopend tot 7 met windstoten tot 100 km per uur. In combinatie met het zeer slechte weer en de lage gevoelstemperatuur is er sprake van een onverantwoorde situatie op zowel het Malieveld als het parcours. Na overleg met de Burgemeester en hulpdiensten heeft de organisatie het besluit genomen om het evenement afgelasten.

Uiteraard betreuren wij dit net zozeer als jullie omdat wij ook ontzettend hebben uitgekeken naar deze 45ste editie van de NN CPC Loop Den Haag. Een tegenvaller voor iedereen die zich erop heeft verheugd, maar de veiligheid van de lopers, vrijwilligers, toeschouwers en andere betrokkenen staat bij de NN CPC loop Den Haag, altijd voorop.

 Om die reden verzoeken wij u niet naar het Malieveld te komen.

Lees meer

Belangrijk nieuws

9-3-2019

Update zaterdag 9 maart ,17.00 uur

Vooralsnog gaat de NN CPC Loop Den Haag door. De organisatie houdt de weersituatie continue en nauwlettend in de gaten en krijgt regelmatig actuele updates over de weersverwachting voor Den Haag. Morgenochtend omstreeks 7.00 uur zal er een officiële berichtgeving worden geplaatst over het evenement en een eventueel aangepast programma.

Houd de website, onze social media kanalen en/of de officiële NN CPC Loop Den Haag app in de gaten voor het laatste nieuws.

Lees meer

5 en 10 km uitverkocht!

8-3-2019
Inschrijven niet meer mogelijk

De 5 km loop gepresenteerd door AD en de 10 km loop zijn volledig uitverkocht. Was jij te laat met inschrijven? Er zijn nog een aantal startnummers voor de NN Halve Marathon beschikbaar, wees er snel bij! 

Lees meer

Weersverwachting

7-3-2019
NN CPC Loop Den Haag 2019

Het belooft morgen een gure dag te worden! Het is het bewolkt met perioden met regen. In de loop van de middag volgen nog enkele buien met kans op hagel. Het is kil met in de middag geen hogere temperatuur dan 7 graden. De gevoelstemperatuur daalt in de middag naar dichtbij het vriespunt. In de ochtend staat er eerst een zwakke tot matige veranderlijke, kracht 2 of 3. Later op de ochtend wordt de wind zuidwestelijk en matig, kracht 4. In de loop van de middag neemt de westenwind toe tot krachtig of hard, kracht 6 of 7. Dan bestaat er ook kans op (zware) windstoten tot 75 km/u.    

 

Lees meer

Download de CPC app 2019

28-2-2019
Download de CPC app 2019

Download of update onze vernieuwde #CPC19 app! De app bevat alle belangrijke informatie voor jouw als deelnemer. Denk aan parcourskaarten, programma en bereikbaarheid. En met de LiveTracking functie kunnen jouw supporters je live volgen tijdens jouw race. Super leuk en handig!

Download nu de app in de Google Play Store

Download nu de app in de Apple App Store. 

Lees meer

Susan Krumins en Khalid Choukoud aan de start van de 45e editie van de NN CPC Loop Den Haag

30-1-2019

Traditiegetrouw staat er weer een mooi topatletenveld aan de start tijdens de 45e editie van de NN CPC Loop Den Haag op zondag 10 maart. Met de Hagenees Khalid Choukoud en Susan Krumins is de Nederlandse top goed vertegenwoordigd.

De 32-jarige Hagenees Khalid Choukoud start op zondag 10 maart wederom op de halve marathon bij de NN CPC Loop Den Haag. Choukoud ziet de NN CPC Loop Den Haag als uitstekende laatste test in zijn voorbereiding op de NN Marathon Rotterdam. 

Lees meer

De inschrijving is geopend!

20-9-2018

De inschrijving voor de 45e editie van de NN CPC Loop Den Haag is open! Vanaf vandaag kun jij je inschrijven voor de volgende onderdelen:

  • NN Halve Marathon
  • 10 km Loop
  • 5 km Gepresenteerd door AD
  • Triodus Jeugdloop 2.5 km
  • Ernst & Bobbie Kinderloop 1 km
  • Business Runs
  • CPC4all

Bekijk hier alle onderdelen en schrijf je in!

Lees meer