NN CPC Loop Den Haag terug in de lente

27-10-2022
Inschrijvingen geopend voor de 47e editie op zondag 12 maart 2023

Na een succesvolle najaarseditie afgelopen september keert de NN CPC Loop Den Haag in 2023 weer terug in het voorjaar. Op zondag 12 maart 2023 vindt de 47e editie van deze lenteklassieker plaats. Vanaf vandaag is het voor iedereen mogelijk om zich in te schrijven.

Lees meer
opening 2023

Bekijk de aftermovie van de 46e editie!

28-9-2022

Geniet nog even na met de officiële aftermovie van de 46e NN CPC Loop Den Haag. Ben jij er op 12 maart 2023 ook bij?

Lees meer
Aftermovie 2022

Zon breekt door voor feestelijke 46ste NN CPC Loop Den Haag

25-9-2022

De NN CPC Loop Den Haag is op zonnige wijze teruggekeerd. Noodgedwongen door corona moest de 46ste editie drie keer worden uitgesteld, maar het was het wachten meer dan waard. Om precies te zijn 931 dagen na het 45-jarige jubileum in 2020 beleefde hét inspirerende hardloop-evenement-voor-iedereen een feestelijk vervolg. Niet, zoals gebruikelijk, in de lente maar eenmalig in het najaar.

Lees meer
Zon breekt door voor feestelijke  46ste NN CPC Loop Den Haag

Weersvoorspelling voor aanstaande zondag

23-9-2022

Update 25 september 2022

Vandaag wordt een mooie dag om hard te lopen. De astronomische herfst is officieel begonnen, maar het echte herfstweer verwachten we pas volgende week. De zon schijnt de hele dag met en in de middag iets meer wolken. We verwachten een enkele bui, de kans op neerslag neemt af gedurende de dag. De temperatuur is aangenaam: deze loopt op van 13 °C om 9.00 uur naar maximaal 16 °C in de middag. Er waait een matige wind, windkracht 3. De wind neemt in de middag iets toe.

De weersverwachting wordt voorzien door Ed Aldus.

Lees meer
weersvoorspelling 2022

Mina Guli rent tijdens de NN CPC Loop 100ste marathon in een jaar om aandacht te vragen voor mondiale watercrisis

21-9-2022

De NN CPC Loop die komende zondag in Den Haag plaatsvindt, kent dit jaar een bijzondere deelnemer. Ultramarathonloper, ceo van de Thirst Foundation en campagnevoerder Mina Guli loopt tijdens het sportevenement haar 100ste marathon van dit jaar. Daarmee is Guli na zondag over de helft van de uitdaging die ze afgelopen Wereldwaterdag, 22 maart, in haar thuisland Australië begon. In aanloop naar de VN 2023 Water Conferentie die in maart volgend jaar in New York wordt gehouden, loopt ze 200 marathons over de hele wereld om aandacht te vragen voor de mondiale watercrisis.

Lees meer
Mina Guli

Spektakel verwacht tijdens NN CPC Loop Den Haag met wereldtoppers aan de start

16-9-2022

Zondag 25 september staat de NN CPC Loop Den Haag op het programma. Deze voorjaarsklassieker wordt dit jaar gehouden in september. Ook deze editie staan er tienduizenden deelnemers aan de start van dit grote familiefeest. Waaronder een ijzersterk veld aan topatleten bij de halve marathon.

Er wordt een flinke concurrentiestrijd verwacht voor de felbegeerde winst van de NN CPC Loop Den Haag. Bij goede omstandigheden en met topatleten als Rodgers Kwemoi en Abraham Cheroben mogen we dit jaar op tijden rekenen in de buurt van het 14 jaar oude parcoursrecord dat staat op naam van Samuel Wanjiru (KEN). In 2007 liep hij een tijd van 58:33. Dat was destijds een wereldrecord.

Lees meer
Spektakel verwacht tijdens NN CPC Loop Den Haag met wereldtoppers aan de start

ON & NN CPC Loop Den Haag slaan opnieuw de handen in elkaar

7-9-2022
On’s hardlooprevolutie gaat opnieuw beyond high-performance gear!

On is de officiële titelsponsor van de 5 km Loop Den Haag, onderdeel van de NN CPC Loop Den Haag. Na een succesvolle samenwerking vorige editie, wil On opnieuw iedereen van jong tot oud inspireren en stimuleren om te bewegen.

Lees meer
On2022

Ook deelnemers van de Special Olympics van start

3-9-2022

Bij de NN CPC Loop Den Haag zullen er ook deelnemers van de Special Olympics van start gaan. Dit jaar zijn de Special Olympics het goede doel. 

Lees meer
Special Olympics deelnemers