ON nieuwe partner van NN CPC Loop Den Haag

26-7-2021

Het Zwitserse sportmerk ON is benoemd als officiële titelsponsor van de 5 km Loop van de NN CPC Loop Den Haag. Als partner wil ON iedereen van jong tot oud inspireren en stimuleren om te gaan sporten en blijven bewegen. 

Lees meer

Nationale-Nederlanden verlengt contract met Marathon Rotterdam en CPC Loop Den Haag

22-4-2021

Nationale-Nederlanden blijft ook de komende drie edities titelsponsor van de Marathon Rotterdam. De financiële dienstverlener verlengde voor dezelfde periode eveneens het contract als naamgever van de City Pier City Loop Den Haag.

Lees meer

Inschrijving geopend voor buitengewone nazomerse editie NN CPC Loop Den Haag

16-3-2021

Met het hoopgevende vooruitzicht dat de coronamaatregelen naar verwachting vanaf april stap voor stap zullen worden versoepeld en veel Nederlanders in de zomer gevaccineerd kunnen zijn, is vandaag de inschrijving geopend voor de 46ste NN CPC Loop Den Haag op zondag 26 september.

Lees meer

NN CPC Loop Den Haag verplaatst naar najaar: 46ste editie op zondag 26 september 2021

16-12-2020

De NN CPC Loop Den Haag, traditioneel in maart, verhuist in 2021 eenmalig naar het najaar. De 46ste editie van hét inspirerende hardloopevenement voor iedereen is vanwege de coronapandemie verschoven naar zondag 26 september. De inschrijving opent begin volgend jaar.

Lees meer

Wolde snelste bij enerverende ontknoping van jubilerende NN CPC Loop Den Haag

8-3-2020

De 45ste NN CPC Loop Den Haag beleefde een enerverende ontknoping. In de laatste meters sprintten vier Afrikanen voor de zege. Dawit Wolde was de snelste. De Ethiopiër finishte in 59 minuten en 58 seconden, en bleef zijn Keniaanse rivalen Kelvin Kiptum, Bernard Kimani en Moses Koech respectievelijk één, twee en vijf tellen voor.

Lees meer

NN CPC Loop Den Haag: mondiale top 10 ranking versus een inspirerend loopfestijn

29-1-2020

Traditiegetrouw staat er weer een sterk topatletenveld aan de start tijdens de 45e editie van de NN CPC Loop Den Haag op zondag 8 maart. De internationale top gaat strijden voor een mondiale top 10 ranking met een tijd onder de 59:30 minuten. Vanaf vandaag gaat het hardloopevenement van start met een nieuwe campagne die deelnemers moet inspireren en in beweging moet brengen.

Lees meer

Download de #NNCPCLOOPDENHAAG app

22-1-2020

De NN CPC Loop Den Haag app is vernieuwd. Hierin is alle event info in een handomdraai te bekijken. Ook is er dit jaar weer een live-stream in de app. Volg alle actie live in de app op zondag 8 maart vanaf 09.00 uur. Ook zijn deelnemers zondag 8 maart live te volgen via ‘Live tracking’. Zo kunnen toeschouwers direct zien waar de lopers zich op het parcours bevinden. Zaterdag 7 maart worden de laatste deelnemers aan de app toegevoegd. Download de app via Google Play of in de App Store.

Lees meer

Maak jouw inschrijving compleet met het officiële NN CPC Loop Den Haag runningshirt

20-12-2019

Voor de 45e editie van de NN CPC Loop Den Haag is een speciaal nieuw jubileum runningshirt ontworpen. Wil jij volledig in stijl aan de start staan? Maak jouw inschrijving dan compleet met het officiële NN CPC Loop Den Haag runningshirt! Je kunt het shirt alsnog bestellen via het online inschrijfformulier voor slechts € 20,-. 

Lees meer


Inschrijving voor de 46e editie van de NN CPC Loop Den Haag is geopend

De Inschrijving voor de NN CPC Loop Den Haag is geopend. De 46e editie vindt eenmalig plaats in het najaar: zondag 26 september 2021. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen nauwgezet en zullen we alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico’s te vermijden.

Lees meer