Triodus

Trotse sponsor van de Triodus Jeugdlopen 1 km en 2,5 km presenteert zich!
Triodus Kinderopvang is de sponsor van de Triodus Jeugdloop 1 en 2,5 km én verzorgt heel verrassende activiteiten in de Triodustent op het Malieveld! De kinderen van Triodus Kinderopvang lopen mee met de populaire Triodus Jeugdloop 1km. Op het Malieveld staat de Triodustent waar wij verschillende sportieve en verrassende activiteiten organiseren. Alle kinderen zijn welkom!

Sport en bewegen
Triodus Kinderopvang wil alle kinderen kennis laten maken met de loopsport. Bewegen past bij een gezonde leefstijl én is goed voor de ontwikkeling van uw kind. Ook op onze kinderopvang besteden we dagelijks veel aandacht aan sport en bewegen.

Opdoen van ervaringen
Buiten het feit dat kinderen spelen leuk vinden, leren zij door te spelen. Hierdoor doen zij ervaringen op en ontwikkelen zij zich. Bij Triodus Kinderopvang ligt de nadruk op het opdoen van ervaringen, niet op het presteren.

Uw kind verdwaald? Kom naar het Triodus Trefpunt
Vlak na de finish staat de Triodustent en tevens het Triodus Trefpunt. Als uw kind en u elkaar uit het oog verliezen, kunt u terecht bij het Triodus Trefpunt. Wij zorgen dan voor de opvang van uw kind(eren) en u.

 


NN CPC Loop Den Haag verplaatst naar 2022

Door de aanhoudende onduidelijkheid rondom COVID-19 hebben we besloten het evenement te verplaatsen naar zondag 13 maart 2022. Alle reeds aangeschafte startbewijzen blijven geldig voor de 46e editie in 2022.

Lees meer