Goed voorbereid


Vrijdag 6 maart 2020: City Pier Night Walk

Tijd Activiteit Locatie
19.00 - 19.30 uur Start City Pier Night Walk Malieveld
23.00 uur Einde evenement Scheveningen

Zaterdag 7 maart 2020: NN CPC Loop Den Haag

Tijd Activiteit Locatie
10.00 - 17.00 uur Ophalen startnummers en shirts (indien besteld) Wedstrijdsecretariaat, Malieveld

Zondag 8 maart 2020: NN CPC Loop Den Haag

Tijd Activiteit Locatie
08.00 - 14.30 uur Ophalen startnummers en shirts (indien besteld) Wedstrijdsecretariaat, Malieveld
09.15 uur CPC4all Koningskade
09.45 uur Start Triodus Jeugdloop 1 km Koningskade
10.30 uur Start Triodus Jeugdloop 2,5 km Koningskade
11.00 uur Start 5 km loop Koningskade
12.00 uur Start 10 km Loop (Wave 1) Koningskade
12.15 uur Start 10 km Loop (Wave 2 Koningskade
12.30 uur Start 10 km Loop (Wave 3) Koningskade
14.30 uur Start NN Halve Marathon (Wave 1) Koningskade
14.45 uur Start NN Halve Marathon (Wave 2) Koningskade
15.00 uur Start NN Halve Marathon (Wave 3) Koningskade

Parcoursen

​In aanloop van de 45e editie worden de parcourskaarten van een update voorzien.

Parcoursrecords NN CPC Loop Den Haag

  • Samuel Wanjiru - 58.33 (2007 - WR)
  • Lornah Kiplagat - 1.06.56 (2000)

Parcourskaarten

NN Halve Marathon - 21,1 km
Triodus Jeugdloop - 2,5 km
Kinderloop - 1 km
CPC4ALL - 1 km

Startnummers

Startnummer toegestuurd

Tot en met 9 februari krijg je het startnummer thuisgestuurd.

Heb je je voor 10 februari 2020 in geschreven en woonachtig in Nederland? Dan krijg je automatisch jouw startnummer en de daarbij behorende tag uiterlijk in de week voor het evenement per post toegestuurd. Indien je je na 9 februari hebt ingeschreven, wordt je startnummer niet per post toegestuurd en dien je deze zelf op te halen bij het wedstrijdsecretariaat op het Malieveld. 

Startnummer ophalen

Indien je na 9 februari bent ingeschreven, krijg je jouw startnummer niet thuisgestuurd. Je kunt jouw startnummer zondag 8 maart ophalen bij het wedstrijdsecretariaat op het MalieveldHoud bij het ophalen van jouw startnummer de mail bij de hand die je vooraf van ons ontvangt (uitgeprint of smartphone). 

Geen mail of startnummer ontvangen?

Heb jij jouw startnummer zondag 8 maart nog niet per post ontvangen en stond jij wel voor 10 februari ingeschreven? Kom dan zondag 8 maart langs bij het wedstrijdsecretariaat op het Malieveld. 

Het is mogelijk dat de nieuwsbrief met hierin jouw startnummer in je spambox terecht is gekomen. Controleer ook die box. Indien je ook daar niets hebt ontvangen, of je bent afgemeld voor onze nieuwsbrieven, kom dan naar het wedstrijdsecretariaat op het Malieveld.


Let op: wijzig jij jouw afstand na 10 februari 2020 via jouw account? Kom dan op de dag zelf nog naar de helpdesk om een sticker op te halen die je op je startnummer dient te bevestigen. Hiermee word je toegelaten tot het startvak van jouw nieuwe afstand.

Startwaves

De indeling van de startwaves wordt bepaald op basis van jouw opgegeven verwachte eindtijd in het inschrijfformulier. In verband met de productie van de startnummers is het mogelijk om tot en met 9 februari je verwachte eindtijd in te vullen. Vanaf 10 februari worden alle deelnemers automatisch in de laatste startwave ingedeeld. Let op: wijzigen van startwave is dan niet meer mogelijk. Je mag wel in een latere startwave starten.

Openingstijden Wedstrijdsecretariaat Malieveld 

  • Zaterdag 7 maart: 10.00 uur - 17.00 uur
  • Zondag 8 maart: Vanaf 8.00 uur
 *Tijden op voorbehoud van wijzigingen

Vul het medische paspoort op de achterkant van het startnummer in 
Je wordt dringend verzocht voor je eigen veiligheid het medisch paspoort aan de achterzijde van het startnummer in te vullen. Het startnummer dien je op de borstzijde te dragen. Het startnummer is persoonlijk en niet overdraagbaar. Bij calamiteiten dient jouw startnummer namelijk als medisch paspoort.


Reisadvies zondag 8 maart 2020

Wij adviseren deelnemers en toeschouwers zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen. Station Den Haag Centraal is uitstekend bereikbaar en is gelegen op loopafstand van het Malieveld (start- en finishlocatie). 

Met het speciale evenementenretour van de NS reis je vanaf elk station in Nederland naar Station Den Haag Centraal met 20% korting. 

Houd er rekening mee dat veel wegen zijn afgesloten en het zal erg druk zijn in de stad.

 

Vervoersmiddelen

Openbaar vervoer

NS

Station Den Haag Centraal bevindt zich op loopafstand van het Malieveld, de startlocatie en de finish. Deelnemers en bezoekers kunnen op zondag 8 maart met de trein naar dit stations reizen. Houd wegens de verwachte drukte rekening met extra reistijd. Plan voor vertrek je reis en kijk voor de meest actuele informatie op www.9292ov.nl

Reis met 20% korting met de NS
Met het evenementenretour reis je vanaf elk station in Nederland naar Station Den Haag Centraal met 20% korting. Den Haag CS ligt op 500 meter wandelen naar het Malieveld.

Je koopt een e-ticket eenvoudig en snel via deze link

Aanschaffen
Je vult de reis en de naam van de reiziger in, en betaalt je bestelling met iDEAL. Daarna download en print je het e-ticket zelf. Met dit kaartje stap je de trein in.


HTM

Het Malieveld ligt op 5 minuten loopafstand van het station Den Haag centraal. In verband met deze korte loopafstand adviseren wij om via dit station te reizen. Je kunt ook via het station Den Haag Holland Spoor reizen maar dan moet je met tram 9 of 16 verder reizen tot halte Malieveld. Kijk hier voor alle actuele reisinformatie en reisadviezen van de HTM.

Auto

We raden alle deelnemers en touschouwers aan zoveel mogelijk via het openbaar vervoer te reizen. Mocht je toch met de auto naar Den Haag willen komen dan kun je het beste parkeren bij Q-Park CS New Babylon. Deze parkeergarage ligt op 700 meter wandelafstand van het Malieveld. Deze parkeergarage is via Utrechtsebaan (afslag 2) te bereiken. Let op: Apcoa Parking Malieveld is gesloten.

Fiets

Vanwege wegafzettingen in de stad adviseren wij deelnemers en toeschouwers die in de buurt wonen op de fiets te komen. Hiermee kom je het snelst en het gemakkelijkst op het Malieveld. Langs het Malieveld, op de Koekamplaan, hebben wij fietsenstallingen geplaatst.

Klik hier voor de fietsenstalling in Google Maps

Let op!

Plaats de fietsen niet tegen de evenementhekken, want deze worden al tijdens het evenement weggehaald.

Afsluiting wegen

Wij willen niet nalaten je op voorhand onze excuses aan te bieden voor eventuele overlast als gevolg van de tijdelijke afsluitingen op zondag 8 maart en danken je bij voorbaat voor je medewerking en begrip.

Vanwege onze autovrije parcoursen zijn sommige straten op bepaalde tijden afgezet voor verkeer. Dit hebben wij in een handige overzichtskaart gezet.

Bekijk hier alle wegafzettingen en tijden

 Vragen?

Heb je een vraag? Vind in de FAQ's antwoord op jouw vraag.