Ren tegen kanker

Jouw race maakt het verschil
Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. Voor al die mensen maakt KWF al sinds 1949 het verschil. En jij kunt daaraan bijdragen.

Gratis startbewijs
Als je je via KWF inschrijft én minimaal 500 euro ophaalt aan sponsorgeld voor 10 februari, word je beloond met een gratis startbewijs en het unieke Ren tegen kanker-shirt. Met jouw eigen Ren tegen kanker-actiepagina is fondsenwerven makkelijker dan je denkt! 

Ik schrijf me in via KWF

Alleen een actiepagina
Wil je graag het verschil maken voor KWF? Regel dan zelf je startbewijs via de NN CPC Loop Den Haag en maak een actiepagina. Haal je 500 euro of meer op? Dan ontvang je het unieke Ren tegen kanker-shirt. Uiteraard steunt KWF jou in het ophalen van donaties, met tips, tricks en mooie voorbeelden van actievoerders die jou voorgingen.

Ik maak een actiepagina

Wandel tegen kanker

Wandel mee tegen kanker en voor het leven tijdens de City Pier Night Walk. Geef jouw wandeling extra betekenis en doe mee aan Wandel tegen kanker. Haal 500 euro op en ontvang een gratis startbewijs en het Wandel-tegen kanker shirt.

Wil je graag meewandelen en het verschil maken voor KWF, maar niet minimaal 500 euro aan sponsorgeld ophalen? Regel dan zelf je startbewijs via de City Pier Night Walk en maak een actiepagina. Haal je toch 500 euro of meer op? Dan ontvang je het unieke Wandel tegen kanker shirt gratis thuis. Fondsenwerven is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Wandel je mee tegen kanker?

Ik maak een actiepagina

Bedrijven

Als bedrijf kun je een grote impact maken terwijl je hardloopt. Ren tegen kanker tijdens de NN CPC Loop Den Haag en haal geld op voor baanbrekend kankeronderzoek. Maak een teampagina aan en nodig je collega’s uit. Zet je (zakelijke) netwerk in om fondsen te werven voor jullie actie. Alle opbrengsten zijn per teamlid terug te vinden op jullie teampagina. Er zijn 2 manieren om mee te doen met je bedrijf.

Meer informatie

Onderzoek

Beter leven met en na kanker. Dat is waar wetenschappelijk onderzoek wat KWF betreft om draait. Onderzoek dat leidt tot vroege opsporing, betere behandelingen en optimale zorg voor iedereen die te maken krijgt met kanker. Of verbetert de kwaliteit van leven als je niet meer beter wordt. Daarom blijft KWF onverminderd investeren in onderzoek. Ren tegen kanker draagt bij aan deze missie.

Start je actie

Deel je actie

Vier je impact