Ren tegen kanker

Jouw race maakt het verschil
Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. Voor al die mensen maakt KWF al sinds 1949 het verschil. En jij kunt daaraan bijdragen.

 

Alleen een actiepagina
Wil je graag het verschil maken voor KWF? Regel dan zelf je startbewijs via de NN CPC Loop Den Haag en maak een actiepagina. Haal je 500 euro of meer op? Dan ontvang je het unieke Ren tegen kanker-shirt. Uiteraard steunt KWF jou in het ophalen van donaties, met tips, tricks en mooie voorbeelden van actievoerders die jou voorgingen.

Maak een actiepagina

Wandel tegen kanker

Wandel mee tegen kanker en voor het leven, tijdens de City Pier Night Walk. Voor het eerst is het mogelijk om deze wandeling extra te betekenis te geven en mee te doen aan Wandel tegen kanker. Regel zelf je startbewijs bij de organisatie en maak een actiepagina aan bij KWF.

Jouw inzet wordt enorm gewaardeerd. Lukt het je zelfs om 500 euro of meer op te halen? Dan ontvang je het unieke Wandel tegen kanker-shirt gratis thuis. Uiteraard steunt KWF jou met het ophalen van donaties. Jouw actiepagina is makkelijk te delen met anderen en er zijn vele tips beschikbaar. Wandel je mee tegen kanker? 

Meer informatie

Ik maak een actiepagina

Gratis businesspakket

Dit jaar kun je als bedrijfsteam een gratis businesspakket verdienen. Hoe? Schrijf je bedrijf in via KWF, maak een teampagina aan en nodig je collega’s uit. Een team bestaat uit 4 tot 8 collega’s. En haal je met jouw team minimaal 6.000 euro op? Dan beloont KWF jullie met een gratis businesspakket. Hoe ga jij impact maken met je bedrijf?

Meer informatie

Onderzoek

Deelnemers van de NN CPC Loop Den Haag komen in actie voor baanbrekend kankeronderzoek. Ren ook tegen kanker. Omdat er zoveel is om voor te leven!

Start je actie

Deel je actie

Vier je impact