Programma | Vrijdag

8 maart 2024
Tijd Activiteit Locatie
17.00 - 19.00 uur Ophalen startnummers NN CPC Loop en stempelkaart City Pier Night Walk Malieveld
18.00 - 18.20 uur Start City Pier Night Walk lange route Malieveld
18.30 - 19.00 uur Start City Pier Night Walk korte route Malieveld
22.30 uur Einde City Pier Night Walk Scheveningen

Programma | zaterdag

9 maart 2024
Tijd Activiteit Locatie
12.00 - 17.00 uur Ophalen startnummers en shirts (indien besteld) Wedstrijdsecretariaat, Malieveld

Programma | zondag

10 maart 2024
Tijd Activiteit Locatie
08.00 - 14.30 uur Ophalen startnummers Wedstrijdsecretariaat, Malieveld
08.00 - 18.00 uur Ophalen shirts Wedstrijdsecretariaat, Malieveld
09.15 uur Start gro-up Jeugdloop 1 KM Koningskade
10.00 uur Start NN CPC4ALL Koningskade
10.30 uur Start gro-up Jeugdloop 2,5 KM Koningskade
11.00 uur Start 5 KM loop Koningskade
12.00 uur Start 10 KM Loop Koningskade
14.00 uur Start NN Halve Marathon Koningskade

Parcoursen

Op 10 maart is het tijd voor de NN CPC Loop Den Haag. Iedereen kan deelnemen: jong, oud, getraind, te voet of per rolstoel en het is meer dan alleen een hardloopevenement. Tijdens de NN Halve Marathon zijn er bijvoorbeeld veel historische gebouwen te zien. Cultuur snuiven tijdens het hardlopen kan dan ook het beste tijdens de NN CPC Loop in Den Haag. Bekijk hiernaast de parcourskaarten van 2024!

Parcoursrecords NN CPC Loop Den Haag
Samuel Wanjiru (M) - 00:58:33 (2007)
Lornah Kiplagat (V) - 1:06:56 (2000)

NN Halve Marathon (21,1 km)

Bekijk parcours 2024

Het parcours van de NN Halve Marathon is officieel gemeten. 

gro-up Jeugdloop 2,5 KM
gro- up Jeugdloop 1 KM
City Pier Night Walk

Bekijk hier de parcourskaart van de City Pier Night Walk.

NN CPC4ALL

Startnummers

Startnummers Nederlandse deelnemers
Als je je uiterlijk 11 februari inschrijft, zal je naam op het startnummer staan. Ook krijg je het startnummer thuisgestuurd indien je een Nederlands adres hebt opgegeven. Je startnummer kun je deze in de week voor het evenement thuis verwachten. Als je je na 11 februari inschrijft of geen Nederlands adres opgeeft, kun je het startnummer ophalen op het evenemententerrein.

Als je na 11 februari de afstand hebt gewijzigd, kun je met je oude startnummer aansluiten bij de nieuwe afstand. Het is niet nodig om hiervoor langs het wedstrijdsecretariaat te komen.

Startnummers buitenlandse deelnemers
Buitenlandse deelnemers (geen Nederlands adres) kunnen hun startnummer ophalen in het eventweekend. Als je je uiterlijk 11 februari inschrijft, zal je naam op het startnummer staan.

Startnummers Scholen (1 KM, 2,5 KM, 5 KM en 10 KM)
Startnummers voor scholen op de 1 KM, 2,5 KM, 5 KM en/of 10KM die uiterlijk 11 februari besteld worden zijn voorzien van schoolnaam en worden opgestuurd. De startnummers die na 11 februari besteld worden, moeten opgehaald worden op het Malieveld en hier zal geen schoolnaam op staan. Dit in verband met de productietijd van de startnummers.

Startnummers Bedrijven
Startnummers voor bedrijventeams die uiterlijk 11 februari besteld worden zijn voorzien van bedrijfsnaam en worden opgestuurd. De startnummers die na 11 februari besteld worden, moeten opgehaald worden op het Malieveld en hier zal geen bedrijfsnaam op staan. Dit in verband met de productietijd van de startnummers.

Stempelkaarten City Pier Night Walk
Op vertoon van de mail met startnummer die je in de week voorafgaand ontvangt per e-mail, kun je vrijdag 8 maart vanaf 17.00 uur jouw stempelkaart ophalen bij de startnummertent op het Malieveld.

Vul het medisch paspoort in
Je wordt dringend verzocht voor je eigen veiligheid het medisch paspoort aan de achterzijde van het startnummer in te vullen. Het startnummer dien je op de borstzijde te dragen. Het startnummer is persoonlijk en niet overdraagbaar. Bij calamiteiten dient jouw startnummer namelijk als medisch paspoort.

Startnummer overdragen

Je kunt jouw startnummer overdragen aan iemand anders door in te loggen in jouw account en de stappen te volgen. Indien je het startnummer overdraagt na 11 februari zal jouw naam niet zichtbaar zijn op het startnummer, omdat deze al zijn gedrukt. Het startnummer wordt naar het adres van de originele deelnemer gestuurd, dus u bent zelf verantwoordelijk voor de overdracht van uw startnummer. 

Afstand wijzigen

Afstand wijzigen
Je kunt van afstand wijzigen mits de gewenste afstand nog niet is uitverkocht. Wijzigen naar een hogere afstand kan met als voorwaarde dat het verschil in prijs wordt voldaan. Bij wijziging naar een lagere afstand, vindt geen restitutie van het inschrijfgeld (of een deel daarvan) plaats.

Stappenplan

 • Log in op jouw account. De link en het wachtwoord staan in de bevestigingsmail;
 • Klik op ''race wijzigen''; 
 • Kies de afstand die je wilt lopen en klik op ''doorgaan''.
 • Als je voor een hogere afstand hebt gekozen en er is prijsverschil, dien je het verschuldigde bedrag af te rekenen door op ''afrekenen'' te klikken.

 

Openingstijden wedstrijdsecretariaat

Openingstijden wedstrijdsecretariaat

Je kan je startbewijs ophalen op het Malieveld op onderstaande tijden.
Het is dit jaar dus niet mogelijk je startbewijs op zaterdag op te halen.

 • Vrijdag 8 maart: 17.00 uur - 19.00 uur
 • Zaterdag 9 maart: 12.00 uur - 17.00 uur
 • Zondag 10 maart: Vanaf 08.00 uur

Onder voorbehoud van wijzigingen.

 

Startwaves

Indeling startwaves
De indeling van de startwaves wordt bepaald op basis van jouw opgegeven verwachte eindtijd in het inschrijfformulier. In verband met de productie van de startnummers is het mogelijk om tot en met 8 februari je verwachte eindtijd in te vullen. Hierna worden alle deelnemers automatisch in de laatste startwave ingedeeld. Let op: wijzigen van startwave is dan niet meer mogelijk. Je mag wel in een latere startwave starten. De aanduiding van de vakken gebeurt middels een kleur. In welk startvak je moet starten, is op je startnummer aangeduid met de kleur van het startvak.

Snel startvak
Heb jij een finishtijd die je na 1 maart 2022 gelopen hebt en die getimed is door MyLaps? In het inschrijfformulier heb je de mogelijkheid om je eindtijd in te vullen. Op basis van alle inschrijvingen kunnen de snelste lopers in een snel startvak worden geplaatst. Vul je bij jouw inschrijving geen verwachte eindtijd in? Dan wordt je automatisch in het laatste startvak geplaatst. 

Om de doorstroming op het parcours te bevorderen, ben je ingedeeld in een startvak die vermeld staat op je startnummer. Het is niet meer mogelijk om je startvak te wijzigen. Zorg dat je minimaal 15-30 minuten voor de start in je startwave staat opgesteld. 

Plattegronden

Plattegrond Malieveld 2024
Plattegrond Scholencampus

De Scholencampus is de verzamelplek voor scholen die meedoen aan de NN CPC Loop Den Haag. Een goede voorbereiding is het halve werk, bekijk hier de plattegrond van de Scholencampus 2024.

 

 

Malieveld

Ook in 2024 is het Malieveld het kloppende hart van de NN CPC Loop Den Haag zijn. De start en de finish van het evenement liggen aan het Malieveld, maar je vindt er veel meer! 

 • Wedstrijdsecretariaat (ophalen startnummer en shirt, indien besteld)
 • Toiletten
 • Kleedruimten
 • Startvakken
 • Finishstraat
 • Tassen afgifte
 • I did it wall
 • Eet- en drinkgelegenheid
 • Tribunes
 • CPC Scholencampus 
 • gro-up Kidscorner

Bereikbaarheid

Reizen naar het evenement
Wij adviseren deelnemers en toeschouwers zoveel mogelijk met het openbaar vervoer of de fiets te reizen. Houd er rekening mee dat veel wegen zijn afgesloten.

Let op: in het weekend van de NN CPC Loop Den Haag zijn er werkzaamheden op Station Den Haag Centraal en is er geen treinverkeer. Raadpleeg de reisplanner als je met het openbaar vervoer reist.

 

Bekijk het reisadvies

Heb je een vraag? Klik hier voor de FAQ's.