Programma | zaterdag

12 maart 2022
Tijd Activiteit Locatie
10.00 - 17.00 uur Ophalen startnummers en shirts (indien besteld) Wedstrijdsecretariaat, Malieveld

Programma | zondag

13 maart 2022
Tijd Activiteit Locatie
08.00 - 14.30 uur Ophalen startnummers en shirts (indien besteld) Wedstrijdsecretariaat, Malieveld
09.15 uur CPC4ALL Koningskade
09.45 uur Start Triodus Jeugdloop 1 km Koningskade
10.30 uur Start Triodus Jeugdloop 2,5 km Koningskade
11.00 uur Start ON 5 km loop Koningskade
12.00 uur Start 10 km Loop Koningskade
14.30 uur Start NN Halve Marathon Koningskade

Parcoursen

Op 13 maart is het tijd voor de NN CPC Loop Den Haag. Iedereen kan deelnemen: jong, oud, getraind, ongetraind, te voet of per rolstoel en het is meer dan alleen een hardloopevenement. Tijdens de NN Halve Marathon zijn er bijvoorbeeld veel historische gebouwen te zien. Cultuur snuiven tijdens het hardlopen kan dan ook het beste tijdens de NN CPC Loop in Den Haag. Bekijk hiernaast de parcourskaarten van 2022. 

Parcoursrecords NN CPC Loop Den Haag
Samuel Wanjiru (M) - 00:58:33 (2007)
Lornah Kiplagat (V) - 1:06:56 (2000)

NN Halve Marathon (21,1 km)
ON 5 km loop
Triodus Jeugdloop 2,5 km
Triodus Jeugdloop 1 km & CPC4ALL

Startnummers

Startnummers Nederlandse deelnemers
Informatie over het ontvangen van startnummers voor Nederlandse deelnemers wordt op een later moment bekendgemaakt.

Startnummers buitenlandse deelnemers
Buitenlandse deelnemers kunnen hun startnummer ophalen bij het wedstrijdsecretariaat op zaterdag 12 en zondag 13 maart 2022 op het Malieveld. 

Startnummers Scholen (1 km, 2,5 km, 5 km en 10 km)
Startnummers voor scholen op de 1 km, 2,5 km, 5 km en/of 10 km die voor 14 februari besteld worden zijn voorzien van schoolnaam en worden opgestuurd. De startnummers die op 14 februari of later besteld worden, moeten opgehaald worden op het Malieveld en hier zal geen schoolnaam op staan. Dit in verband met de productietijd van de startnummers.

Vul het medisch paspoort in
Je wordt dringend verzocht voor je eigen veiligheid het medisch paspoort aan de achterzijde van het startnummer in te vullen. Het startnummer dien je op de borstzijde te dragen. Het startnummer is persoonlijk en niet overdraagbaar. Bij calamiteiten dient jouw startnummer namelijk als medisch paspoort.

Startnummer overdragen

Je kunt jouw startnummer overdragen aan iemand anders door in te loggen in jouw account en de stappen te volgen. Klik hier voor het stappenplan voor het overdragen van een startbewijs. Indien je het startnummer overdraagt na 13 februari zal jouw naam niet zichtbaar zijn op het startnummer, omdat deze al zijn gedrukt. Het startnummer wordt naar het adres van de originele deelnemer gestuurd, dus u bent zelf verantwoordelijk voor de overdracht van uw startnummer. 

Afstand wijzigen

Afstand wijzigen
Je kunt van afstand wijzigen mits de gewenste afstand nog niet is uitverkocht. Wijzigen naar een hogere afstand kan met als voorwaarde dat het verschil in prijs wordt voldaan. Bij wijziging naar een lagere afstand, vindt geen restitutie van het inschrijfgeld (of een deel daarvan) plaats.

Stappenplan

  • Log in op jouw account. De link en het wachtwoord staan in de bevestigingsmail;
  • Klik op ''race wijzigen''; 
  • Kies de afstand die je wilt lopen en klik op ''doorgaan''.
  • Als je voor een hogere afstand hebt gekozen en er is prijsverschil, dien je het verschuldigde bedrag af te rekenen door op ''afrekenen'' te klikken.

Let op: wijzig jij jouw afstand na 13 februari? Kom dan op de dag van het evenement naar de helpdesk om een sticker op te halen die je op jouw startnummer dient te bevestigen. Hiermee word je toegelaten tot het start van van jouw nieuwe afstand.

Openingstijden wedstrijdsecretariaat

Openingstijden wedstrijdsecretariaat

  • Zaterdag 12 maart: 10.00 uur - 17.00 uur
  • Zondag 13 maart: Vanaf 08.00 uur

Tijden onder voorbehoud van wijzigingen

Startwaves

Indeling startwaves
De indeling van de startwaves wordt bepaald op basis van jouw opgegeven verwachte eindtijd in het inschrijfformulier. In verband met de productie van de startnummers is het mogelijk om tot en met 13 februari je verwachte eindtijd in te vullen. Hierna worden alle deelnemers automatisch in de laatste startwave ingedeeld. Let op: wijzigen van startwave is dan niet meer mogelijk. Je mag wel in een latere startwave starten. De aanduiding van de vakken gebeurt middels een kleur. In welk startvak je moet starten, is op je startnummer aangeduid met de kleur van het startvak.

Snel startvak
Heb jij een finishtijd, onder onderstaande tijden, die je na 1 maart 2019 gelopen hebt en die getimed is door MyLaps? Dan kun jij in het inschrijfformulier automatisch het gewenste snelle startvak kiezen. Als jouw uitslag niet getimed is door MyLaps, dien je een bewijs van jouw gelopen tijd te sturen naar info@cpcloopdenhaag.nl, zodat we je in juiste startvak kunnen plaatsen. Vul je bij jouw inschrijving geen verwachte eindtijd in? Dan wordt je automatisch in jet laatste startvak geplaatst. 

NN Halve Marathon - startvak A

< 1:30

NN Halve Marathon - startvak B

< 1:40

10 km Loop - startvak A

< 0:45

ON 5 km Loop - startvak A

< 0:18


Om de doorstroming op het parcours te bevorderen, ben je ingedeeld in een startvak die vermeld staat op je startnummer. Het is niet meer mogelijk om je startvak te wijzigen. Zorg dat je minimaal 15-30 minuten voor de start in je startwave staat opgesteld. Klik hier voor meer informatie over snelle lopers.

Bereikbaarheid

Reizen naar het evenement
Wij adviseren deelnemers en toeschouwers zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen. Station Den Haag Centraal is uitstekend bereikbaar en is gelegen op loopafstand van het Malieveld (start- en finishlocatie). Houd er rekening mee dat veel wegen zijn afgesloten.

Openbaar vervoer

NS
Station Den Haag Centraal bevindt zich op loopafstand van het Malieveld, de startlocatie en de finish. Deelnemers en bezoekers kunnen met de trein naar dit station reizen. Houd wegens de verwachte drukte rekening met extra reistijd. Plan voor vertrek je reis en kijk voor de meest actuele informatie op www.9292ov.nl.  

HTM
Het Malieveld ligt op 5 minuten loopafstand van het station Den Haag centraal. In verband met deze korte loopafstand adviseren wij om via dit station te reizen. Je kunt ook via het station Den Haag Holland Spoor reizen maar dan moet je met tram 9 of 16 verder reizen tot halte Malieveld. Kijk hier voor alle actuele reisinformatie en reisadviezen van de HTM.

Auto

We raden alle deelnemers en toeschouwers aan zoveel mogelijk via het openbaar vervoer te reizen. Ken je mensen in je omgeving die ook meedoen of naar Den Haag gaan, probeer dan met elkaar mee te rijden. Het is gezelliger, scheelt in de kosten en milieubewust. Enkele parkeergarages in en rondom de start- en finishlocatie zijn rondom NN CPC Loop Den Haag niet, of beperkt bereikbaar. In de aanloop naar het evenement plaatsen we een overzicht met parkeergarages die bereikbaar zijn. 

Fiets

Vanwege wegafzettingen in de stad adviseren wij deelnemers en toeschouwers die in de buurt wonen op de fiets te komen. Hiermee kom je het snelst en het gemakkelijkst op het Malieveld. Rondom het evenemententerrein worden meerdere fietsenstallingen geplaatst. Plaats de fietsen niet tegen de evenementhekken, want deze worden al tijdens het evenement weggehaald.

Heb je een vraag? Klik hier voor de FAQ's.


Inschrijving NN CPC Loop Den Haag geopend

De inschrijving voor de NN CPC Loop Den Haag is geopend. De 46e editie vindt plaats op zondag 13 maart 2022. We zien jullie graag aan de start in Den Haag.

Lees meer