Programma | Vrijdag

8 maart 2024
Tijd Activiteit Locatie
12.00 - 20.00 uur Ophalen startnummers en shirts (indien besteld) Wedstrijdsecretariaat, Malieveld
12.00 - 19.00 uur Ophalen stempelkaart City Pier Night Walk Malieveld
18.00 - 18.30 uur Start City Pier Night Walk 12km Malieveld
18.00 - 19.00 uur Start City Pier Night Walk 7km Malieveld
22.30 uur Einde City Pier Night Walk Scheveningen

Programma | zaterdag

9 maart 2024
Tijd Activiteit Locatie
12.00 - 17.00 uur Ophalen startnummers en shirts (indien besteld) Wedstrijdsecretariaat, Malieveld

Programma | zondag

10 maart 2024
Tijd Activiteit Locatie
08.00 - 14.30 uur Ophalen startnummers Wedstrijdsecretariaat, Malieveld
08.00 - 18.00 uur Ophalen en verkoop shirts Wedstrijdsecretariaat, Malieveld
09.15 uur NN CPC4ALL Koningskade
09.45 uur Start gro-up Jeugdloop 1 km Koningskade
10.30 uur Start gro-up Jeugdloop 2,5 km Koningskade
11.00 uur Start On Running 5 km loop Koningskade
12.00 uur Start 10 km Loop Koningskade
14.30 uur Start NN Halve Marathon Koningskade

Parcoursen

Op 10 maart is het tijd voor de NN CPC Loop Den Haag. Iedereen kan deelnemen: jong, oud, getraind, ongetraind, te voet of per rolstoel en het is meer dan alleen een hardloopevenement. Tijdens de NN Halve Marathon zijn er bijvoorbeeld veel historische gebouwen te zien. Cultuur snuiven tijdens het hardlopen kan dan ook het beste tijdens de NN CPC Loop in Den Haag. Bekijk hiernaast de parcourskaarten van 2023. 

Parcoursrecords NN CPC Loop Den Haag
Samuel Wanjiru (M) - 00:58:33 (2007)
Lornah Kiplagat (V) - 1:06:56 (2000)


City Pier Night Walk
Bekijk hiernaast de wandelroute van de City Pier Night Walk welke op vrijdagavond 8 maart 2024 plaatsvindt.

NN Halve Marathon (21,1 km)
On Running 5 km loop
gro-up Jeugdloop 2,5 km
gro- up Jeugdloop 1 km
NN CPC4ALL

Startnummers

Startnummers Nederlandse deelnemers
Als je je voor 12 februari inschrijft, zal je naam op het startnummer staan. Ook is het dan niet meer mogelijk om je startnummer thuis te laten sturen. Indien je voor het thuissturen van je startnummer hebt gekozen, kun je deze in de week voor het evenement thuis verwachten. Anders kun je het startnummer ophalen bij het wedstrijdsecretariaat op vrijdag 10 en zondag 12 maart 2023 op het Malieveld. Het is dit jaar dus niet mogelijk om je startnummer op zaterdag op te halen.

Als je na 22 februari de afstand hebt gewijzigd, kun je met je oude startnummer aansluiten bij de nieuwe afstand. Het is niet nodig om hiervoor langs het wedstrijdsecretariaat te komen.

Startnummers buitenlandse deelnemers
Buitenlandse deelnemers kunnen hun startnummer ophalen bij het wedstrijdsecretariaat op vrijdag 10 en zondag 12 maart 2023 op het Malieveld. Als je je voor 12 februari inschrijft, zal je naam op het startnummer staan.

Startnummers Scholen (1 km, 2,5 km, On Running 5 km en 10 km)
Startnummers voor scholen op de 1 km, 2,5 km, On Running 5 km en/of 10 km die voor 12 februari besteld worden zijn voorzien van schoolnaam en worden opgestuurd. De startnummers die op februari of later besteld worden, moeten opgehaald worden op het Malieveld en hier zal geen schoolnaam op staan. Dit in verband met de productietijd van de startnummers.

Startnummers Bedrijven
Startnummers voor bedrijventeams die voor 12 februari besteld worden zijn voorzien van bedrijfsnaam en worden opgestuurd. De startnummers die op februari of later besteld worden, moeten opgehaald worden op het Malieveld en hier zal geen bedrijfsnaam op staan. Dit in verband met de productietijd van de startnummers.

Stempelkaarten City Pier Night Walk
Op vertoon van de mail met startnummer die je in de week voorafgaand ontvangt per e-mail, kun je vrijdag 10 maart vanaf 12.00 uur jouw stempelkaart ophalen bij de startnummertent op het Malieveld.

Vul het medisch paspoort in
Je wordt dringend verzocht voor je eigen veiligheid het medisch paspoort aan de achterzijde van het startnummer in te vullen. Het startnummer dien je op de borstzijde te dragen. Het startnummer is persoonlijk en niet overdraagbaar. Bij calamiteiten dient jouw startnummer namelijk als medisch paspoort.

Startnummer overdragen

Je kunt jouw startnummer overdragen aan iemand anders door in te loggen in jouw account en de stappen te volgen. Indien je het startnummer overdraagt na 12 februari zal jouw naam niet zichtbaar zijn op het startnummer, omdat deze al zijn gedrukt. Het startnummer wordt naar het adres van de originele deelnemer gestuurd, dus u bent zelf verantwoordelijk voor de overdracht van uw startnummer. 

Afstand wijzigen

Afstand wijzigen
Je kunt van afstand wijzigen mits de gewenste afstand nog niet is uitverkocht. Wijzigen naar een hogere afstand kan met als voorwaarde dat het verschil in prijs wordt voldaan. Bij wijziging naar een lagere afstand, vindt geen restitutie van het inschrijfgeld (of een deel daarvan) plaats.

Stappenplan

 • Log in op jouw account. De link en het wachtwoord staan in de bevestigingsmail;
 • Klik op ''race wijzigen''; 
 • Kies de afstand die je wilt lopen en klik op ''doorgaan''.
 • Als je voor een hogere afstand hebt gekozen en er is prijsverschil, dien je het verschuldigde bedrag af te rekenen door op ''afrekenen'' te klikken.

 

Openingstijden wedstrijdsecretariaat

Openingstijden wedstrijdsecretariaat

Je kan je startbewijs ophalen op het Malieveld op onderstaande tijden.
Het is dit jaar dus niet mogelijk je startbewijs op zaterdag op te halen.

 • Vrijdag 10 maart: 12.00 uur - 20.00 uur
 • Zondag 12 maart: Vanaf 08.00 uur

Meer informatie over de editie in 2024 volgt

Startwaves

Indeling startwaves
De indeling van de startwaves wordt bepaald op basis van jouw opgegeven verwachte eindtijd in het inschrijfformulier. In verband met de productie van de startnummers is het mogelijk om tot en met 5 februari je verwachte eindtijd in te vullen. Hierna worden alle deelnemers automatisch in de laatste startwave ingedeeld. Let op: wijzigen van startwave is dan niet meer mogelijk. Je mag wel in een latere startwave starten. De aanduiding van de vakken gebeurt middels een kleur. In welk startvak je moet starten, is op je startnummer aangeduid met de kleur van het startvak.

Snel startvak
Heb jij een finishtijd, onder onderstaande tijden, die je na 1 maart 2020 gelopen hebt en die getimed is door MyLaps? Dan kun jij in het inschrijfformulier automatisch het gewenste snelle startvak kiezen. Als jouw uitslag niet getimed is door MyLaps, dien je een bewijs van jouw gelopen tijd te sturen naar info@cpcloopdenhaag.nl, zodat we je in juiste startvak kunnen plaatsen. Vul je bij jouw inschrijving geen verwachte eindtijd in? Dan wordt je automatisch in jet laatste startvak geplaatst. 

NN Halve Marathon - startvak A

< 1:30

10 km Loop - startvak A

< 0:45

On Running 5 km Loop - startvak A

< 0:18


Om de doorstroming op het parcours te bevorderen, ben je ingedeeld in een startvak die vermeld staat op je startnummer. Het is niet meer mogelijk om je startvak te wijzigen. Zorg dat je minimaal 15-30 minuten voor de start in je startwave staat opgesteld. Klik hier voor meer informatie over snelle lopers.

Startwaves 10km Loop

Bekijk hier de starttijd van jouw wave. Je vindt de toegewezen startwave op jouw startnummer.

12:00 uur      10 km Loop wave 1

12:15 uur      10 km Loop wave 2

12:30 uur      10 km Loop wave 3

Startwaves NN Halve Marathon

Bekijk hier de starttijd van jouw wave. Je vindt de toegewezen startwave op jouw startnummer.

14:30 uur      NN Halve Marathon wave 1

14:45 uur      NN Halve Marathon wave 2

15:00 uur      NN Halve Marathon wave 3

Plattegronden

Plattegrond Malieveld 2023

Malieveld

Ook in 2023 is het Malieveld het kloppende hart van de NN CPC Loop Den Haag zijn. De start en de finish van het evenement liggen aan het Malieveld, maar je vindt er veel meer! 

 • Wedstrijdsecretariaat (ophalen startnummer en shirt, indien besteld)
 • Toiletten
 • Kleedruimten
 • Startvakken
 • Finishstraat
 • Tassen afgifte
 • I did it wall
 • Eet- en drinkgelegenheid
 • Tribunes
 • CPC Scholencampus 
 • ON-Running Booth
 • Samsung promo
 • gro-up Kidscorner

Bereikbaarheid

Reizen naar het evenement
Wij adviseren deelnemers en toeschouwers zoveel mogelijk met het openbaar vervoer of de fiets te reizen. Station Den Haag Centraal is uitstekend bereikbaar en is gelegen op loopafstand van het Malieveld (start- en finishlocatie). Houd er rekening mee dat veel wegen zijn afgesloten.

 

Openbaar vervoer

NS
Station Den Haag Centraal bevindt zich op loopafstand van het Malieveld, de startlocatie en de finish. Deelnemers en bezoekers kunnen met de trein naar dit station reizen. Houd wegens de verwachte drukte rekening met extra reistijd. Plan voor vertrek je reis en kijk voor de meest actuele informatie op www.9292ov.nl.  


HTM
Het Malieveld ligt op 5 minuten loopafstand van het station Den Haag centraal. In verband met deze korte loopafstand adviseren wij om via dit station te reizen. Je kunt ook via het station Den Haag Holland Spoor reizen maar dan moet je met tram 9 of 16 verder reizen tot halte Malieveld. Kijk hier voor alle actuele reisinformatie en reisadviezen van de HTM.

Auto

We raden alle deelnemers en toeschouwers aan zoveel mogelijk via het openbaar vervoer te reizen. Ken je mensen in je omgeving die ook meedoen of naar Den Haag gaan, probeer dan met elkaar mee te rijden. Het is gezelliger, scheelt in de kosten en milieubewust. 

Enkele parkeergarages in en rondom de start- en finishlocatie zijn rondom NN CPC Loop Den Haag niet, of beperkt bereikbaar. Voor de deelnemers aan de NN CPC Loop Den Haag is het mogelijk om een plek te reserveren in de Q-Park CS New Babylon. Er zijn in totaal 800 plekken, op=op. Reserveer je parkeerplek hier.

In de aanloop naar het evenement plaatsen we een overzicht met meer parkeergarages die bereikbaar zijn. 

 

Fiets

Vanwege wegafzettingen in de stad adviseren wij deelnemers en toeschouwers die in de buurt wonen op de fiets te komen. Hiermee kom je het snelst en het gemakkelijkst op het Malieveld. Rondom het evenemententerrein worden meerdere fietsenstallingen geplaatst. Plaats de fietsen niet tegen de evenementhekken, want deze worden al tijdens het evenement weggehaald.

Heb je een vraag? Klik hier voor de FAQ's.