Bereikbaarheid

Op deze pagina vind je informatie over bereikbaarheid van de NN CPC Loop Den Haag. Per regio kun je het reisadvies bekijken.
Het evenemententerrein, inclusief start en finish, bevindt zich op en rondom het Malieveld.

Den Haag Centraal Station is op zaterdag 9 en zondag 10 maart niet bereikbaar per trein. Kom je toch met de trein? Rijd dan naar station “Laan van NOI” of “Den Haag Holland Spoor” en stap over op tram, metro of NS-bus. Lees per regio alle details. Den Haag Centraal is wel bereikbaar met bus, tram en metro. Houd rekening met extra reistijd.

Plan je reis voorafgaand aan het eventweekend via een online reisplanner: 9292.nl, NS reisplanner of HTM reisplanner.

Reisadvies per regio

Regio Den Haag en directe omgeving

Fiets
Vanwege wegafzettingen in de stad adviseren wij deelnemers en toeschouwers die in de buurt wonen op de fiets te komen. Hiermee kom je het snelst en het gemakkelijkst op het Malieveld. Langs het Malieveld, op de Koekamplaan, hebben wij fietsenstallingen geplaatst.

Klik hier voor de fietsenstalling in Google Maps

Let op! Plaats de fietsen niet tegen de evenementhekken, want deze worden al tijdens het evenement weggehaald.

Tram
De trams van de HTM rijden het gehele weekend richting het Malieveld. Vanwege het evenement zijn er wijzigingen in de dienstregeling, plan daarom je reis met de HTM Reisplanner.

Bus
De bussen van de HTM rijden het gehele weekend richting het Malieveld. Vanwege het evenement zijn er wijzigingen in de dienstregeling, plan daarom je reis met de HTM Reisplanner.

Metro
RET lijn E rijdt wel naar Den Haag Centraal. Vanaf hier loop je binnen enkele minuten naar het Malieveld.

Regio Rotterdam/Schiedam/Delft

Metro
RET lijn E rijdt wel naar Den Haag Centraal. Vanaf hier loop je binnen enkele minuten naar het Malieveld.

Trein
Den Haag Centraal Station is op zaterdag 9 en zondag 10 maart niet bereikbaar per trein. Er zijn twee opties:
1. Reis met de trein naar Den Haag Holland Spoor, daarna kun je overstappen op tram 9, 15, 16 en 17 richting Den Haag Centraal (reistijd 12 minuten).

2. Reis met de trein naar Laan van NOI, daarna kun je overstappen op Metro lijn E. Met een geldig treinkaartje kun je gratis gebruik maken van metro lijn E (reistijd 6 minuten) op 9 en 10 maart. Dit is de snelste reisoptie. Ook rijdt er een NS-stopbus vanaf de Anna van Hannoverstraat naar het busplatform bij Den Haag Centraal. De NS-stopbus is gratis met een geldig treinkaartje.

Regio Amsterdam/Schiphol/Haarlem/Leiden

Trein
Den Haag Centraal Station is op zaterdag 9 en zondag 10 maart niet bereikbaar per trein.

Reis met de trein naar Laan van NOI, daarna kun je overstappen op metro lijn E of tram 2, 3 of 4 (reistijd 6 minuten). Met een geldig treinkaartje kun je gratis gebruik maken van metro lijn E op 9 en 10 maart. Dit is de snelste reisoptie. Ook rijdt er een NS-stopbus vanaf de Anna van Hannoverstraat naar het busplatform bij Den Haag Centraal. De NS-stopbus is gratis met een geldig treinkaartje.

Regio Utrecht/Gouda/Voorburg

Trein
Den Haag Centraal Station is op zaterdag 9 en zondag 10 maart niet bereikbaar per trein. Reis met de trein naar Den Haag Holland Spoor om vervolgens over te stappen op de tram 9, 15, 16 en 17 richting Den Haag Centraal (reistijd 12 minuten). Ook rijdt er een NS-stopbus vanaf de Waldorpstraat (achterzijde station) naar het busplatform bij Den Haag Centraal. De NS-stopbus is gratis met een geldig treinkaartje.

Wegafzettingen

Wij willen niet nalaten je op voorhand onze excuses aan te bieden voor eventuele overlast als gevolg van de tijdelijke afsluitingen op zondag 10 maart en danken je bij voorbaat voor je medewerking en begrip.

Vanwege onze autovrije parcoursen zijn sommige straten op bepaalde tijden afgezet voor verkeer. Dit hebben wij in een handige overzichtskaart gezet.

Bekijk hier alle wegafzettingen en tijden