Bereikbaarheid


Reis met 20% korting met de NS

Met het evenementenretour reis je vanaf elk station in Nederland naar Den Haag CS met 20% korting. Den Haag CS ligt op 500 meter wandelen naar het Malieveld.

Je koopt een e-ticket eenvoudig en snel via deze link

Aanschaffen
Je vult de reis en de naam van de reiziger in, en betaalt je bestelling met iDEAL. Daarna download en print je het e-ticket zelf. Met dit kaartje stap je de trein in.

Houd wegens de verwachte drukte rekening met extra reistijd. Plan voor vertrek je reis en kijk voor de meest actuele informatie op www.9292ov.nl


Werkzaamheden aan het spoor in Leiden
Er zijn werkzaamheden aan het spoor boven Leiden Centraal, waardoor er geen treinverkeer mogelijk is tussen Leiden-Haarlem en Leiden-Schiphol. Reizigers vanuit Amsterdam wordt geadviseerd om via Utrecht of Leiden te reizen.

Vanuit Schiphol / Amsterdam Zuid rijden er ook treinen naar Den Haag CS, deze rijden een andere route en stoppen niet op tussengelegen stations zoals Woerden en Gouda.

HTM
Bekijk hier de wijzigingen in de dienstregeling van HTM


Auto

We raden alle deelnemers en touschouwers aan zoveel mogelijk via het openbaar vervoer te reizen. Mocht je toch met de auto naar Den Haag willen komen dan kun je het beste parkeren bij Q-Park CS New Babylon. Deze parkeergarage ligt op 700 meter wandelafstand naar het Malieveld. Deze parkeergarage is via Utrechtsebaan (afslag 2) te bereiken. Let op: Apcoa Parking Malieveld is gesloten.

Auto

Wegafzettingen

Wij willen niet nalaten je op voorhand onze excuses aan te bieden voor eventuele overlast als gevolg van de tijdelijke afsluitingen op zondag 8 maart en danken je bij voorbaat voor je medewerking en begrip.

Vanwege onze autovrije parcoursen zijn sommige straten op bepaalde tijden afgezet voor verkeer. Dit hebben wij in een handige overzichtskaart gezet.

Bekijk hier alle wegafzettingen en tijden

 


Fiets

Vanwege wegafzettingen in de stad adviseren wij deelnemers en toeschouwers die in de buurt wonen op de fiets te komen. Hiermee kom je het snelst en het gemakkelijkst op het Malieveld. Langs het Malieveld, op de Koekamplaan, hebben wij fietsenstallingen geplaatst.

Klik hier voor de fietsenstalling in Google Maps

Let op!

Plaats de fietsen niet tegen de evenementhekken, want deze worden al tijdens het evenement weggehaald.

 

Fiets