Openbaar vervoer

Trein
Den Haag CS ligt op 500 meter wandelen naar het Malieveld. We raden aan om met de trein naar het evenemententerrein te komen.


 

Houd wegens de verwachte drukte rekening met extra reistijd. Plan voor vertrek je reis en kijk voor de meest actuele informatie op www.9292ov.nl


 

HTM
Bekijk hier de wijzigingen in de dienstregeling van HTM. 

Auto

We raden alle deelnemers en toeschouwers aan zoveel mogelijk via het openbaar vervoer te reizen. Mocht je toch met de auto naar Den Haag willen komen dan kun je het beste parkeren bij Q-Park CS New Babylon. Deze parkeergarage ligt op 700 meter wandelafstand naar het Malieveld. Deze parkeergarage is via Utrechtsebaan (afslag 2) te bereiken. Let op: Q-Park Malieveld is gesloten.

 

Reserveer een parkeerplek bij Q-Park
Auto

Wegafzettingen

Wij willen niet nalaten je op voorhand onze excuses aan te bieden voor eventuele overlast als gevolg van de tijdelijke afsluitingen op zondag 25 september en danken je bij voorbaat voor je medewerking en begrip.

Vanwege onze autovrije parcoursen zijn sommige straten op bepaalde tijden afgezet voor verkeer. Dit hebben wij in een handige overzichtskaart gezet.

Bekijk hier alle wegafzettingen en tijden

 

Fiets

Vanwege wegafzettingen in de stad adviseren wij deelnemers en toeschouwers die in de buurt wonen op de fiets te komen. Hiermee kom je het snelst en het gemakkelijkst op het Malieveld. Langs het Malieveld, op de Koekamplaan, hebben wij fietsenstallingen geplaatst.

Klik hier voor de fietsenstalling in Google Maps

Let op!

Plaats de fietsen niet tegen de evenementhekken, want deze worden al tijdens het evenement weggehaald.

 

Fiets