"Als je iets wilt, ga er dan voor. Geniet en ontdek!" Svenja (39)

4-2-2020

Svenja (39) loopt zondag 8 maart haar eerste halve marathon tijdens de NN CPC Loop Den Haag
Met haar eigen doel voor ogen en een flinke dosis doorzettingsvermogen traint Svenja op eigen tempo richting die 21,1 km. “Ik ren op maandagavond direct na werk met mijn hardloopmaatje en in het weekend met een hardloopgroep. Den Haag barst gelukkig van de mooie hardlooprondjes, dus er valt gelukkig genoeg te variëren. Onderweg geniet ik van de duinen, het verlaten strand en het ontdekken van nieuwe plekken in de stad”.Lees meer

"De NN CPC Loop Den Haag is meer dan hardlopen" - Jeroen (43)

29-1-2020

Dat Jeroen alle vertrouwen heeft om zijn doel te behalen komt omdat hij zich superfit voelt! Dit is geen vanzelfsprekendheid, zo heeft ook Jeroen gemerkt. “In 2009 kreeg ik een burn out. Ik voelde mij verre van fit en toen mijn huisarts mij de vraag stelde: wanneer voelde je jezelf voor het laatst echt geweldig? Beschreef ik mijn atletiek verleden. Ik heb jarenlang als kind op hoog niveau aan baan atletiek. Toen is er een knop omgegaan en ben ik weer begonnen met hardlopen. Met als resultaat dat ik mij als 43 jarige een stuk fitter voel dan toen ik dertig was.

Lees meer
"De NN CPC Loop Den Haag is meer dan hardlopen" - Jeroen (43)

Met deze tips blijf je blessurevrij

23-1-2020

De NN CPC Loop komt steeds dichterbij en je wilt natuurlijk het liefste blessurevrij blijven en lekker pijnvrij genieten van je voorbereiding. Vergeet daarom vooral je slaap en je voeding niet. Want, zo blijkt uit onderzoek, het helpt je om blessurevrij te blijven.

 

Lees meer

10 KM: Van eerste keer tot PR

17-1-2020

Wat is jouw doel voor zondag 8 maart? Wordt dit jouw eerste 10 km? Wil je binnen het uur lopen, binnen 50 minuten, 40 minuten of wil je graag je persoonlijk record verbeteren? RunningNL heeft wat trainingstips voor je.

Lees meer
10 KM: Van eerste keer tot PR

6 tips voor lopen in het donker

13-1-2020

De meteorologische winter is begonnen en dat betekent dat we steeds minder daglicht hebben. Grote kans dat je jouw trainingen dan ook in het donker, na de school- of werkuren, afwerkt. Met deze tips houd je het veilig!

Het is opnieuw winteruur en dat betekent vroeger donker 's avonds. Grote kans dat je die trainingen dan ook vanaf deze week in het donker, na de school- of werkuren, afwerkt. Zo houd je het veilig!

Lees meer

SAMEN naar de eindstreep! #BEINSPIRED

10-1-2020

Geïnspireerd door de beste, geïnspireerd door jou. Samen breken wij records, samen halen wij onze doelen, samen worden wij beter. Vreugde vieren doen we samen, wij raken geinspireerd door naar een ander te kijken en te luisteren. Wij bereiken onze doelen samen! 

Lees meer

All Together. #BEINSPIRED

1-1-2020

Tijdens de NN CPC Loop Den Haag komen alle dromen samen. Raak je geïnspireerd, overwin je dromen, beleven we het samen in Den Haag, al 45 jaar. Volg deze pagina of één van onze social kanalen voor tips, tricks en inspiratie. 

Lees meer