JUBILERENDE NN CPC LOOP DEN HAAG INSPIREERT VELE DUIZENDEN LOPERS

8-3-2020

De 45ste editie van de NN CPC Loop Den Haag kreeg een enerverende ontknoping, met Dawit Wolde als prachtige winnaar. De Ethiopiër bleef in de eindsprint de Kenianen Kelvin Kiptum en Bernard Kimani respectievelijk één en twee tellen voor. Het regende af en toe een beetje, er stond een frisse wind, maar wat het meest opviel bij het jubileum waren de vele vrolijke, tevreden en trotse gezichten bij de 35.000 deelnemers. ,,Het is een feest om mee te doen.’’

Lees meer

“Hardlopen houdt me fit en vitaal” - Hanneke (39)

5-3-2020

Hanneke (39) stond twee jaar geleden voor het eerst aan de start van de Business Run tijdens de NN CPC Loop Den Haag. “Ik heb echt genoten van de route en de sfeer. Normaal gesproken loop ik in de natuur en nu liep ik echt door de stad waar ik werk”. 

Lees meer
“Hardlopen houdt me fit en vitaal” Hanneke (39)

“Ik ga mijn vader sowieso verslaan” - Stijn (8)

28-2-2020

Stijn (8) en Rutger (44) doen samen mee aan de Triodus Jeugdloop 2,5 km op zondag 8 maart. “3 jaar geleden hebben wij voor het eerst meegedaan. Stijn als echte loper en ik als coach”, aldus Rutger.

 

 

Lees meer

"Hardlopen zorgde er op mentaal vlak voor dat ik ook mens was en niet alleen kankerpatiënt" - Mirjam (39)

24-2-2020

Mirjam (39) liep tijdens de NN CPC Loop Den Haag in 2012 haar PR, een paar dagen erna werd borstkanker ontdekt.

Zondag 8 maart wordt voor Mirjam erg speciaal. “In de eerste plaats omdat ik op zondag 8 maart, 40 jaar word. Ten tweede omdat ik weer net zo lekker loop als voordat ik ziek werd. Mijn PR op de halve marathon staat op 1.28.50 tijdens de NN CPC Loop Den Haag in 2012. Een paar dagen daarna voelde ik een knobbel in m'n borst. Dit bleek borstkanker te zijn.

 

Lees meer
"Hardlopen zorgde er op mentaal vlak voor dat ik ook mens was en niet alleen kankerpatiënt”" - Mirjam (39)

Voor Friso, Melle en Jeroen is de Triodus Jeugdloop een jaarlijkse traditie!

20-2-2020

De broers Friso, Melle en Jeroen hebben samen al heel wat keren meegedaan aan de Triodus Jeugdloop tijdens de NN CPC Loop Den Haag . Alle drie stonden ze op vijfjarige leeftijd voor het eerst aan de start en inmiddels hebben ze bij elkaar opgeteld al dertien keer meegedaan. De jongens lopen elk jaar via Kinderopvang Triodus mee en zijn voorlopig niet van plan om een jaar over te slaan.

Lees meer

NN CPC Loop Den Haag als cultuurroute

19-2-2020
15 Haagse highlights tijdens de NN Halve Marathon

Op 8 maart is het weer tijd voor de NN CPC Loop Den Haag. Iedereen kan deelnemen: jong, oud, getraind, ongetraind, te voet of per rolstoel en het is meer dan alleen een hardloopevenement. Tijdens de NN Halve Marathon zijn er bijvoorbeeld veel historische gebouwen te zien. Cultuur snuiven tijdens het hardlopen kan dan ook het beste tijdens de NN CPC Loop in Den Haag.

 

Denhaag.com heeft de route in 15 highlights uitgezet!

Lees meer
NN Halve Marathon als cultuurroute in Den Haag

2020 is het jaar waarin Leonie (26) zich fysiek gaat uitdagen, de 10km loop tijdens de NN CPC Loop Den Haag past daar perfect bij!

17-2-2020

Leonie is vroeger altijd sportief geweest, maar tegenwoordig is het voor Leonie steeds lastiger om een goede balans te vinden tussen haar sociale leven, werk en sporten. “Ik heb op hoog niveau gezwommen, maar door een schouderblessure en daarna de focus op meerdere studies is sporten altijd een bijzaak geweest. De combinatie van mijn studie, een sociaal leven en twee dagen in de week werken bij Nationale Nederlanden heeft ervoor gezorgd dat ik geen vaste sportavonden in de week kon prikken. Ik miste het zwemmen enorm, maar ik heb de laatste jaren geen geschikte vervangende sport gevonden.”

Lees meer

Grace (29) haar leven is veranderd na de finish van haar eerste CPC

10-2-2020

“De 10 km tijdens de NN CPC Loop Den Haag in 2016 heeft mijn leven veranderd. Die dag was fantastisch. Ik had dat nog nooit meegemaakt, een hardloopwedstrijd. Ik voelde me echt een superheld. Die dag is echt het begin geweest van mijn hardloopvirus. Überhaupt omdat ik trots was dat ik voor het eerst 10 KM had gelopen, maar ook omdat het echt een feest was.”

Lees meer
Grace (29) haar leven is veranderd na de finish van haar eerste CPC


46e editie NN CPC Loop Den Haag verplaatst naar 25 september 2022

Door de aanhoudende onzekerheid rondom COVID-19 hebben we besloten de 46e editie van de NN CPC Loop Den Haag te verplaatsen naar 25 september 2022.

Lees meer