Info


NN Halve Marathon

Eén van de populairste onderdelen van de NN CPC Loop Den Haag is de NN Halve Marathon. Op het snelle parcours worden jaarlijks veel persoonlijke records gelopen. 

10 km Loop

In de afgelopen jaren is de AA Drink 10 km Loop uitgegroeid tot een zeer populair onderdeel. Minimum leeftijd is 14 jaar.

AD 5 km Loop

De 5 km Loop Den Haag is een parcours van 5 km met start en finish bij het Malieveld. Minimumleeftijd is 12 jaar. 


Triodus Jeugdloop 2,5 km

De Triodus Jeugdloop 2,5 km is bedoeld om de jeugd kennis te laten maken met de loopsport.  Langs het parcours van 2,5 km staan er vele enthousiaste toeschouwers die je aanmoedigen, om iedereen naar de eindstreep te juichen! Meedoen kan vanaf 8 jaar.

Ernst & Bobbie Kinderloop 1 km

Speciaal voor de allerkleinsten organiseren we de Ernst & Bobbie Kinderloop (1 km). Tijdens dit vrolijke onderdeel worden de kinderen aangemoedigd door de vele toeschouwers én de entertainers Ernst & Bobbie (bekend van tv en theater). 

CPC4all

Omdat dit jaar een jubileumeditie is, nodigen wij minder validen uit deel te nemen aan de CPC4all. De route gaat over hetzelfde parcours als de 1 km maar op je kunt alternatieve wijze deelnemen.

Business Runs

Geniet samen met collega's en relaties van een topevenement en zorg voor gezonde en actieve werknemers.


Programma


De NN CPC Loop Den Haag is een Haags loopfeest

De NN CPC Loop Den Haag kent een rijke geschiedenis vol epische momenten en fantastische tijden.

Lees meer

Goede doel


Kom jij helpen?

Gedurende het hele jaar houden zo’n 35 vrijwilligers zich druk bezig met de organisatie van de NN CPC Loop Den Haag; het Haagse familie-evenement wat elk jaar weer tienduizenden deelnemers en bezoekers trekt. Op de dag zelf zetten een kleine 900 vrijwilligers zich in om alles op rolletjes te laten lopen. De dag staat of valt bij de hulp van onze vrijwilligers!

Lees meer
Vrijwilligers