Deelnemen


NN Halve Marathon

De NN Halve Marathon is misschien wel de populairste halve marathon in het voorjaar. Op het snelle parcours van 21,1 km worden jaarlijks veel persoonlijke records gelopen. Veel lopers plannen deze in voorbereiding op een voorjaarsmarathon.

10 km Loop

In de afgelopen jaren is de 10 km Loop uitgegroeid tot een zeer populair onderdeel met 10.000 deelnemers. Het parcours gaat na de Koningskade dwars door het centrum om vervolgens te finishen op de Boorlaan naast het Malieveld.

5 km gepresenteerd door AD

De 5 km loop gepresenteerd door AD is de kortste afstand voor volwassenen en geschikt voor zowel de beginnende loper als voor lopers die van snelle, korte afstanden houden. De finish is net zoals de NN Halve Marathon en 10 km loop aan de Boorlaan naast het Malieveld.


Business Runs: 21,1 km, 10 km of 5 km

Business Teams kunnen deelnemen aan afstanden 21,1 km, 10 km en 5 km. Een team bestaat uit minimaal vier en maximaal acht leden. Ieder lid loopt de gehele afstand. De drie snelste finishtijden worden bij elkaar opgeteld en die tijd geld als eindtijd van het team. 

Ernst & Bobbie Kinderloop 1 km

Speciaal voor de allerkleinsten (0-10 jaar) organiseren we de Ernst & Bobbie Kinderloop (1 km). Tijdens dit vrolijke onderdeel worden de kinderen aangemoedigd door de vele toeschouwers én de entertainers Ernst & Bobbie (bekend van tv en theater). 

CPC4all - 1 km op alternatieve wijze

Omdat dit jaar een jubileumeditie is, nodigen wij minder validen uit deel te nemen aan de CPC4all. De route gaat over hetzelfde parcours als de deelnemers van de 1 km maar dan op alternatieve wijze. Denk aan een loopfiets, rolstoel en handbike.