Na het succes bij de jubileumeditie van 2020 staat de CPC4ALL voor de tweede keer op het programma. Wie om welke reden dan ook niet kan meedoen aan één van de bestaande onderdelen van de NN CPC Loop Den Haag, kan bij het Malieveld een parcours van 1 km op alternatieve wijze afleggen en zo ook de bijzondere sfeer proeven. Deze deelnemers mogen zich voortbewegen met hulpmiddelen zoals een loopfiets, handbike of rolstoel. Onder het motto #BEINSPIRED geldt meer dan ooit: de NN CPC Loop Den Haag is voor iedereen!

Het goede doel van de NN CPC Loop Den Haag is dit jaar Special Olympics. Dat maakt deel uit van een wereldwijde beweging (actief in 170 landen) die zich inzet om het leven van mensen met een verstandelijke beperking te verbeteren door middel van het organiseren van sportevenementen.

Special Olympics en de NN CPC Loop Den Haag geven sporters met een verstandelijke beperking een podium waarop ze kunnen stralen. Tijdens de ‘CPC’ laten zij zien waartoe ze in staat zijn te midden van alle andere atleten. Atleten met en zonder beperking lopen op 13 maart samen door de straten van Den Haag, eensgezind op weg naar de eindstreep. Samen een prestatie leverend die verbroedert en verbindt. Deelnemers aan de NN CPC Loop Den Haag kunnen bij inschrijving een donatie doen aan Special Olympics.

Inschrijven kan op www.nncpcloopdenhaag.nl.