Malieveld

Ook in 2016 zal het Malieveld het kloppende hart van de NN CPC Loop Den Haag zijn. De start en de finish van het evenement liggen aan het Malieveld, maar je vindt er veel meer!

       AA logo nieuw

AA Drink

Heb jij bij inschrijving de unieke AA Drink - NN CPC Loop Den Haag bidon besteld? Dan tref je hiervoor een bon aan je startnummer, met deze bon kun je je bidon afhalen bij de AA Drink stand op het Malieveld. 

Aramco

Aramco Student Home

Heb jij je inschreven voor de Aramco Student Run, dan heb jij exclusief toegang tot het Aramco Student Home. Op vertoon van je groene startnummer kun je in het verwarmde home omkleden, je tas inleveren en een presentje ophalen. Daarnaast kun je hier gezellig met andere studenten een drankje doen aan de bar om je overwinning te vieren.

Lodder

Bloemen

Bloemist Lodder zal ook dit jaar op het Malieveld staan met prachtige bloemen. Dus haal jouw kanjer over de finish met een feestelijk bosje bloemen.

 

Triodus

CPC Campus

Triodus is voor de vierde keer op rij tijdens de NN CPC Loop Den Haag aanwezig. Tientallen sportieve kinderen van Triodus lopen dit jaar ook weer mee. Wij nodigen alle kinderen uit om naar de Triodus Playground en de Triodustent op het Malieveld te komen waar wij allerlei creatieve en sportieve activiteiten organiseren.

Dunea

Dunea Tappunt

Dunea verzorgt twee tappunten op het Malieveld, hier kun je veilig drinkwater tappen. Vul gerust je bidon en voorkom dat je dorst krijgt.

medailles

Graveren

De medaille die je van ons krijgt na de finish kun je ter plekke laten verbijzonderen bij de graveerstand. Heb je dit bij inschrijving vermeld, dan vind je hiervoor een bonnetje op je startnummer. Het is ook mogelijk je medaille te laten graveren als je dit niet van te voren hebt aangemeld. De kosten hiervoor bedragen € 8,-.

HipHardlopen

hiphardlopen.nl

De webshop hiphardlopen.nl verkoopt hippe hardloopkleding voor vrouwen. Kleding die zeer functioneel is maar heel vrouwelijk in vrolijke kleuren en prints.

broodje_gezond

Horeca

Henk Patat zal de horeca op het Malieveld verzorgen, inclusief een terras. Je kunt hier terecht voor gezonde broodjes, soep en warme dranken. Daarnaast serveert Henk, zoals de naam ook zegt, patat en andere warme snacks.

kleedruimte

Kleedruimte

Kleed je om op het Malieveld voor aanvang en na afloop van de NN CPC Loop Den Haag. Toegang heb je uitsluitend op vertoon van je startnummer. 

sporttas

Tasseninname

Indien je bij inschrijving hebt aangeven dat je gebruik wenst te maken van de tassenafgifte, tref je hiervoor een bagagelabel aan je startnummer (hierop staat ook je startnummer vermeld).  

De tasseninname voor de Business Runs vinden plaats in het Business Paviljoen. Studenten kunnen hun tas inleveren bij het Aramco Student Home. 

 

Wedstrijdsecretariaat

Hier kun je terecht voor vragen over je deelname en je startnummer. Er is geen na-verkoop van startnummers tijdens het weekend van NN CPC Loop Den Haag. Zaterdag 7 maart is het wedstrijdsecretariaat geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op zondag 8 maart van 8.00 uur tot 14.00 uur.

Ook kun je hier je Event Tee ophalen, indien je die besteld hebt bij je inschrijving.

NNAA DrinkADSky RadioAramco Overseas Company B.V.Den Haag