City Pier Night Walk


Inschrijven

Als deelnemer aan de City Pier Night Walk ontvang je een startbewijs, licht gadget, versnaperingen en mooi aandenken. Bovendien beleef je een bijzondere route in sfeervolle ambiance van circa 10 km. Het is een kans om de Ringen aan Zee in een unieke setting van dichtbij mee te maken. De City Pier Night Walk vindt voorafgaand aan de NN CPC Loop Den Haag in hetzelfde weekend plaats.

De inschrijving gaat in de eerste week van januari open

Tarief

Tarief (incl. licht gadget en aandenken)  

€ 16,00

 

Inschrijven

Programma

Tijd  

Activiteit

16.00 uur - 19.15 uur

Ophalen startbewijzen

18.45 uur

Officiële openingsceremonie

19.00 uur - 19.30 uur         

Start City Pier Night Walk

22.30 uur

Verwachte finish laatste wandelaars

23.00 uur

Einde evenement 


Feest aan Zee

Feest aan Zee is dit jaar als partner aan het wandelevenement verbonden. Precies 200 jaar geleden richtte Jacobus Pronk het eerste badhuis van Scheveningen op. Twee eeuwen later hebben strand en stad Den Haag tot een geliefde plaats aan zee gemaakt. Dit wordt in 2018 gevierd met allerlei activiteiten.

De route van de City Pier Night Walk eindigt deze editie bij de Ringen aan Zee; een zandsculptuur van 400 meter doorsnede, ontworpen door architect Bruno Doedens. De 20 ringen vormen samen een ode aan 200 jaar Badplaats Den Haag – Scheveningen. In een muzikale ambiance vindt het einde van de City Pier Night Walk middenin de sculptuur plaats.

Feest aan Zee

Praktische informatie

Vervoer

De start bevindt zich op het Malieveld in directe nabijheid van openbaar vervoer faciliteiten (Den Haag Centraal Station) en een parkeergarage. Vanaf de finish in Scheveningen zijn goede openbaar vervoerverbindingen terug naar het startpunt.

Tijdslimiet

De wandeltijd bedraagt maximaal 3 uur over de afstand van 10 km.

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd voor deelname is 10 jaar op de dag van het evenement.

Bevestiging inschrijving

Als je je hebt ingeschreven, ontvang je automatisch een bevestiging per e-mail. Zorg dus dat jouw e-mailadres correct is ingevuld. Mocht je na jouw inschrijving jouw gegevens willen wijzigen of alsnog een product willen bestellen, dan kan dit eenvoudig door in te loggen op jouw account via het inschrijfformulier.